2777
2789
عنوان

دیگه هیچ اهنگی رو خوشم نمیاد

106 بازدید | 17 پست

یه اهنگی رو فهمیدم کراشم خوشش میاد مال شهر خودشه هم 

یعنی تو ماشین از وقتی راه افتادیم تا وقتی رسیدیم با هنذفری گوش دادم 

نیشمم همینطور باز 

مادرم نگاه من کرد گفت باری

مامانم 😐

من: 😁

عاشق شدم رفت 😐😐😭🤣🤣 

اصن اهنگای دیگه رو خوشم نمیاد 

نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید 

منم از یه پسری خوشم میومد کورد بود به خاطر اون عاشق آهنگای کوردی شدم هنوزم عاشق آهنگای کوردی و خود کوردام

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چی بود آهنگه🤣

بگم میخندی 

کرجیه 

تووو خوشگلل منیی 😭🤣 هی اهنگو گوش میدم بهش فکر میکنم 

نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید 

منم از یه پسری خوشم میومد کورد بود به خاطر اون عاشق آهنگای کوردی شدم هنوزم عاشق آهنگای کوردی و خود ک ...

کلا هر چی که دوست داره تو هم دوستش میداری 

🤣دهنت سرویس

نخند عههههه😭🤣

😂😂😂😂 سلیقه اهنگت عوض شد 🥲😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

اخ عاشق خوشگلیش شدی🙈

عاشق همه چیش 😭🤣 

قبلا اصلا مثلا میگفتم دماغش فلانه یا سیسپک نداره 

الان دیگه همون همه چیز طبیعیه خودش رو خوشم میاد 🤣

😂😂😂😂 سلیقه اهنگت عوض شد 🥲😂

اره 

باور میکنی من اصلا ایرانی گوش نمیدادم؟ 

من تنها چیزی درباره عشق میدونستم نه آهنگ بود نه... این بود:

اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده  بدان عاشق شدست و گریه کرده 

حالا بچگیام هرجایی می‌دیدم یکی تکیه داده داره آسمون نگاه می‌کنه میگفتم بسوزد پدر عاشقی🤣

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

من تنها چیزی درباره عشق میدونستم نه آهنگ بود نه... این بود:اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده بدان ع ...

🤣🤣🤣

عاشق همه چیش 😭🤣 قبلا اصلا مثلا میگفتم دماغش فلانه یا سیسپک نداره الان دیگه همون همه چیز طبیعیه خود ...

ای جان عشقم خالص شدی دختر

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

اره باور میکنی من اصلا ایرانی گوش نمیدادم؟

جدی خیلی تاثیر گذاشته روت 😂😂 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367