2777
2789
عنوان

جون مادرتون بیاین😭دندونم چشه؟

209 بازدید | 15 پست

امروز رفتم دندونپزشکی بخاطر اینکه دندون جلوییم شکسته بود و با کامپوزیت پرش کردم ، بعد الان نمیتونم با نخ دندون بین دندانمو تمیز کنم اصلا نخ دندون داخل قسمت بالا نمیره طبیعیه؟؟ انگار پیوند زدش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز خوبه من دندون جلوم امکان افتادنش وجود داره به خاطر ضربه ای که خورده و فقط ۱۹سالمه و اگر افتاد پول همین کامپوزیتم نداریم تو نگران نخ دندونی؟

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

الان دلم میخواد هرچی از دهنم درمیاد بگم 

واسه چی قسم میدی ؟ شاید من یا شخص دیگه ای اطلاعی از چیزی که میگی نداریم .میخوام برم تاپیک بعدی ولی بخاطر این قسم شما ادم مجبوره بیاد.

خیلی کار زشتیه یا جون مادر یا  به قران قسم میدید 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

شما خنگی دلیل نداره جون مادر مارو قسم بدی کارتون خیلی زشته کامپوزیت همینه دیگه باید همونجا میگفتی بی ...

به قران نمیفهم چه کوفتیه تازه باب شده تو نی نی سایت دیشبم همین بساط بود

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

[QUOTE=331079294]الان دلم میخواد هرچی از دهنم درمیاد بگم  واسه چی قسم میدی ؟ شاید من یا شخص دیگ ...

عزیزم ببین من حال روحی خوبی ندارم اصلا تحمل این که کسی قسم مخصوصا خانواده میده اصلا واقعا جوری بهم اضطراب میده نابودم میکنه .نکنید خواهش  میکنم 

به قران نمیفهم چه کوفتیه تازه باب شده تو نی نی سایت دیشبم همین بساط بود

اره بخدا حالم بهم میخوره به جهنم ک چه مشکلی دارین چرا قسم میدین اونم بخاطر دلایل چرت من همین جوریم همش استرسش دارم وای به حالی یکی قسم بده