2777
2789
عنوان

این جمله ی: مهریه رو کی داده کی گرفته رو قبول دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 41 پست
😂😂😂😂 بابا شوخی کردم آبجی دعا نویس کجا بود نگو اینجوری فردا میریزن درخواسته دعا و طلسم زبون مادر ...

ترسیدی زنت مامانتو طلسم کنه اره 

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
😂😂😂😂 قشنگ بود.ولی من اعتقادم اینه  آدم چیزی که نداره رو نباید پیش پیش ببخشه...از دارایی هات ...

من و همسرم اصلا درباره ی مهریه ی من چیزی نمیدونستیم😅

پدرم به همسرم گفت انقدر مهر در نظر گرفتم اونم گفت حله😅😁

اصلا هم برامون مهم نیست

ولی حالا که ۵سال گذشته بهش فکر میکنم،میگم پدرم کار خوبی کرد،

خیلی باحاله😐😐😐😐😐👍🏻

هم من در درونم حس ارزشمندی دارم

هم همسرم خیلی شجاع شناخته شده هههه خلاصه که کرک و پر همه میریزه با فهمیدن مهریه من

اون وقت جاری عقب مونده ی من خودشو خار و خفیف کرده،چپ و راست تهدید و تحدید میشه😐بی ارزش محسوب میشه،پدرشوهرم اکثر مواقع میگه مگه مهریه ش چقدره میدیم بره...😐😐😐😐😐

واسه همین فکر کردم مهریه مهمه😅😅😅

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و همسرم اصلا درباره ی مهریه ی من چیزی نمیدونستیم😅 پدرم به همسرم گفت انقدر مهر در نظر گرفتم اونم ...

ان شا الله که همیشه با هم خوش باشید و سال های سال کنار هم زندگی خوبی داشته باشید

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅
ان شا الله که همیشه با هم خوش باشید و سال های سال کنار هم زندگی خوبی داشته باشید

متشکرم

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
 من ک نمیگم نباید بدی یا کم بدی میگم باید نسبت به دارایی هات مهر کنی و اونم همون اول زندگی بد ...

با شناختی که از خیلی از زن و مردای ایرانس دارم اگه همون اول زندگی مرد مهریه زن رو بده اعتباری نیست تا آخر زندگی اون مال دست زن بمونه... عین طلاهایی که ظاهرا به گل و کردن زناست ولی مردا اونا رو مایملک خودشون میدونن. دیدم که میگم. 

با شناختی که از خیلی از زن و مردای ایرانس دارم اگه همون اول زندگی مرد مهریه زن رو بده اعتباری نیست ت ...

حرفاتون تجربه ی شخصیه و کاملا  قابل احترامه

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅