2777
2789
عنوان

این جمله ی: مهریه رو کی داده کی گرفته رو قبول دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 41 پست

بنظر من مهریه حق هر  زنی هست ‌.

کم و زیادش مهم نیست ، مهم اینه که بعد از همسرش بتونه با سرمایه کوچیک زندگیش رو شروع کنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا اصلا من خیلیا رو دیدم به تهدید رفتن بخشیدن

اوم همسایه ما بهش گفت مهریه میخوای بچه رو بده اونم بخشید بچه رو گرفت

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
شما از حق طلاق حضانت فرزند و حق کار محل زندگیه و تمکین و اینات صرف نظر کن نمیخواد مهریه بدی رو نیس ...

من ک نمیگم نباید بدی یا کم بدی میگم باید نسبت به دارایی هات مهر کنی و اونم همون اول زندگی بدی نه این که وقت طلاق با دعوا بری بگیری از طرف که اونم اگرررر بده

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅
اکثرا الان فقط بچه مذهبیا دارن مهریه میدن...بقیه وکیل میگیرن و از زیرش در میرن

طرف نخواد بده وکیل میگیره و نمیده به مذهبی یا غیر مذهبی ربطی نداره 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
 من ک نمیگم نباید بدی یا کم بدی میگم باید نسبت به دارایی هات مهر کنی و اونم همون اول زندگی بد ...

تو ک دعانویسی کجات درده  

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
بچه مذهبیم دیدیم در رفته

اون بچه مذهبی نبوده...مذهبی نما بوده و لعنت آمون و خدایان مصر بهش بیاد بحق حضرت ابالفضل ع😂

اون بچه مذهبی نبوده...مذهبی نما بوده و لعنت آمون و خدایان مصر بهش بیاد بحق حضرت ابالفضل ع😂

عامون بزنه کمرشو نصف کنه 

طرف نخواد بده وکیل میگیره و نمیده به مذهبی یا غیر مذهبی ربطی نداره 

خب کسی که نده تمام مال اموالش مشکل دار میشه به اون آدم نمیشه گفت  مذهبی باید بگی مذهبی نَما 

مَهریهٔ دختران مسلمان ایرانی بر مبنای شمش یا سکه‌های طلا، سند خانه، پول نقد و سایر اموال منقول و غیرمنقول بنا به درخواست خانواده دختر یا زوجه تعیین می‌شود؛ از سالِ تولد دختر گرفته تا شمار ائمه (چهارده معصوم) یا سوره‌های قرآن به عنوان تعداد سکه‌های مهریه دختران بریده می‌شود.

من که میگم مهریه باید زیاد باشه

حتی فکرشم نمیکنم بخام روزی از همسرم مهریه مو بگیرم

جونمم براش میدم

ولی مهریه حق زنه،حساب حسابه کاکا برادر،هرچیزی جای خودش،جوگیرم نمیشم کمش کنم یا ببخشم

هیچوقتم همسرم نمیتونه مهریه مو بده چون خیلی سنگینه

ولی خوشحالم که زیاده،حس ارزشمندی دارم،اونم راضیه انگار😅😅😅😅😅 

الانم مردی بخاطر مهریه زندان نمیره...

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
تو ک دعانویسی کجات درده    

😂😂😂😂 بابا شوخی کردم آبجی دعا نویس کجا بود نگو اینجوری فردا میریزن درخواسته دعا و طلسم زبون مادر شوهر خواهر شوهر میدن

خب کسی که نده تمام مال اموالش مشکل دار میشه به اون آدم نمیشه گفت  مذهبی باید بگی مذهبی نَما&nbs ...

درسته که تعدادشون کم نیست، اما  آدم درست و حسابی کجا پیدا میشه الان ؟ 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
مَهریهٔ دختران مسلمان ایرانی بر مبنای شمش یا سکه‌های طلا، سند خانه، پول نقد و سایر اموال منقول و غیر ...

😂😂😂😂 قشنگ بود.ولی من اعتقادم اینه  آدم چیزی که نداره رو نباید پیش پیش ببخشه...از دارایی هات باید مهر کنی نه چیزایی که تو رویا هاته کهههه😁

درسته که تعدادشون کم نیست، اما  آدم درست و حسابی کجا پیدا میشه الان ؟

پیدا میشه...بخدا دوسته صمیمیم طلاق گرفت کل سرمایه اش یه خونه بود همه رو داد زنه از صفر دوباره شروع کرد