2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 48 پست
منم دندونم از سر شب درد می‌کنه هر کار میکنم آروم نمیشه هر شب که خواب ندارم امشب دیگه بدتر انشاالله ب ...

پودر باقالی بزار روش عزیزم یا یکم یخ بزا رو دندونت یام نمک فلفل قرمز دو قطره ابا قاطی کن بزار روش

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
خدا نکنه انشاالله که بهتر میشی پاشو استامینوفن دارین یکی بخور مردا همینن منم الان از دندون درد نشستم ...

ببین خانمی ی کم نمک گرم کن بریز داخل پارچه بزار اون قسمت درد از روی صورت اروم‌میشی 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من مجردم  وقتی مریض می شدم بابام وقتی زنده بود خیلی مراقبم بود حتی شب ها نمی خوابید ولی ال ...

دقیقا بابا مامانم تو بیماری ها خیلی هوامو داشتن..منم اون توجه رو ناخواگاه میخوام ک این نداره.. خدا پدرتو نگه داره بزات

التماس دعا🙏
ببین خانمی ی کم نمک گرم کن بریز داخل پارچه بزار اون قسمت درد از روی صورت اروم‌میشی 

ممنون امتحان میکنم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
پودر باقالی بزار روش عزیزم یا یکم یخ بزا رو دندونت یام نمک فلفل قرمز دو قطره ابا قاطی کن بزار روش

ممنون امتحان میکنم 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
دقیقا بابا مامانم تو بیماری ها خیلی هوامو داشتن..منم اون توجه رو ناخواگاه میخوام ک این نداره.. خدا پ ...

بابام فوت شده یک سال و نه ماه /خدا پدرو مادر شما رو حفظ کنه مردها خدایی اکثرا همین اند از کامنت ها بقیه ببین همه میگن همه همین اند پس ناراحت نباش بی خیال باش یکم

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
قدرشو بدون

میدونم انشالله زود خوب بشی این روزام تموم میشه اب میوه طبیعی بخور اب هویچ سوپ بخور دارو گیای بخور با قرص امپول خوب نمیشی دورش بگزره خودت خوب میشی من بد ۵ روز خوب شدم نهایتش یک هفته ست چند روزه مریض شدی.... ولی من موندم چجوری شوهرت خابش برده