2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

500 خوردم. اگه خوب نشم زنگ میزنم یکی بیاد منو ببره دکتر آبروشو میبرم

انشاالله که اثر می‌کنه بهتر میشی بارداری سخته دیگه یه درد دیگه بیاد روش خیلی سخت میشه برای رفتار شوهرتم حرص نخور برات خوب نیست مردا درک ندارن چمیدونن بارداری چیه فکر میکنن به راحتی یه بچه نه ماه تو شکمته بعدم راحت زایمان میکنی

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
گلم به فکر خودت و بچه باش کمی آبجوش عسل بخور.البته شما هم چون باردار هستین یه کمی زودرنج شدین به خاط ...

بخدا سنگم بود انقد ناله کردم میومد کمک.. انگاره کره این

التماس دعا🙏
انشاالله که اثر می‌کنه بهتر میشی بارداری سخته دیگه یه درد دیگه بیاد روش خیلی سخت میشه برای رفتار شوه ...

دقیقا همین فکز و داره.. همیشه من مریض شدنی فک میکنه ادا درمیارم... اخه کیه الان از خوابش بزنه ادا دربیازه ساعت 3

التماس دعا🙏
استا 500 خوردم دیگه.. کاش اثر کنه یکم حدقل 

بمیرم برات خیلی ناراحتتت شدم💔😭یاد پارسال خودم افتادم سقط داشتم از درد زجه میردم حالم بد بود یواشکی با دوستاش میرف بیرون😊🥲

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
بمیرم برات خیلی ناراحتتت شدم💔😭یاد پارسال خودم افتادم سقط داشتم از درد زجه میردم حالم بد بود یواشکی ...

خدانکنه😭بخدا یک ساعت بیشتره دارم زجه میزن.. بعد انتظار دارن بچه هاشون اروم باشه. با این تنش من ی بچه وحشی میاد

التماس دعا🙏
دلم میخواد خودمو این بچه تو شکمم نابود شیم

منم‌مریض شدم شوهرم ی روز بخاطر من نرفت سرکار ازم پرستاری کرد دوبارم بردم دکتر هرچی گفتم از من دور باش گفت من نمیگیره بیچاره خودشم مریض شد از کار زندگیم افتاد 

خدانکنه😭بخدا یک ساعت بیشتره دارم زجه میزن.. بعد انتظار دارن بچه هاشون اروم باشه. با این تنش من ی بچ ...

برن گمشن ی مش موجودات بی خاصیتننننننن حرص نخوب ا خودت بچه ت بده اون بچه چ گناهی دارع 

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
دقیقا همین فکز و داره.. همیشه من مریض شدنی فک میکنه ادا درمیارم... اخه کیه الان از خوابش بزنه ادا در ...

منم دندونم از سر شب درد می‌کنه هر کار میکنم آروم نمیشه هر شب که خواب ندارم امشب دیگه بدتر انشاالله برای شما این چند ماه برای منم چند هفته رد بشه بچه هامون بدنیا بیان  من که رسماً کم آوردم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
همیشه همین بوده عادت کردم.. ولی اینکه الان بیرحمانه باردارم و توجه نمیکنه حتی بخاطر بچش ازارم میده

ببین من مجردم  وقتی مریض می شدم بابام وقتی زنده بود خیلی مراقبم بود حتی شب ها نمی خوابید ولی الان اگه سرما بخورم یکی نیست یک لیوان اب دستم بده عین خیال کسی نیست می خوام بگم ببین همه چنین مشکلاتی دارن سخت نگیر زندگی همینه دیگه ادم باید قوی باشه زود نشکن پس فردا همون بچه هات مراقبت هستند 

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
منم دندونم از سر شب درد می‌کنه هر کار میکنم آروم نمیشه هر شب که خواب ندارم امشب دیگه بدتر انشاالله ب ...

روحی روانی نابودم بخدا..دلم میخواد تموم کنم

التماس دعا🙏