2777
2789
عنوان

چرا من باید با یک آدم معمولی ازدواج کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2360 بازدید | 93 پست
مرد معمولی وقتش رو داره برای زنش شوهری کنه محبت اش کنه وقت بذاره براش  مرد غیر معمولی یعنی یه ...

به خدا من با یک مرد معمولی قصد ازدواج داشتم 

ی بیشعور به تمام معنا بود 

خونمو تو شیشه کرده بود 

خب وقتی این معمولی شه بذار با ی خوبش ازدواج کنم حداقل دلم نسوزه که تو زندگی دارم جون میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما فامیلاتو از ظاهر داری قضاوت میکنی من شوهرم یه دوستی داره خانمشو ببینی هر روز یه تیپی میزنه ، انقددددرررر النگو طلا دستشه مچشو نمیتونی ببینی سر کار هم نمیره چون همسرش حمایت میکنه باهم رفته بودیم بیرون خانمش کمرش گرفت پسره قشنگ کولش کرد پله هارو برد بالا ... حسودی برانگیزه نه ؟؟؟ 

ولی در واقعیت فقط من و همسرم خبر داریم که خیانت میکنه !!! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

اگه خدا و خرما رو با هم بخوای حالا حالاها باید صبر کنی مرد معمولی به درد زندگی می خوره کم کم زندگی تونو می سازین 

تازه خانواده های پرجمعیت چشونه ؟ اونا اکثرا مردهای خودساخته تری به جامعه میدن 

عزیزم شما ف امیلاتو از ظاهر داری قضاوت میکنی من شوهرم یه دوستی داره خانمشو ببینی هر روز یه تیپی میزن ...

فکر مبکنی مردهای دیگه خیانت نمیکنن ؟

مطمئنی تا اخر عمر شوهر خودت بهت متعهد میمونه ؟