2777
2789
عنوان

چرا من باید با یک آدم معمولی ازدواج کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2360 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامنت بعضی خانوما عجیبیه ! 

من تقریبا چون شرایط تو هم راحتتر درکت میکنم 

ی واقعیتی هست 

خواستگارای سنتی پرروعن! کاریشم نمیشه کرد 

یعنی طرف پسرش ماهی پنج تومنم حقوقش نیست دنبال دختر کارمند رسمیه ک خیالش راحت باشه 

یا دنبال پدرزن پولدارن برای آقازاده های داغونشون 

بشین لیست معیاراتو بنویس 

خواستگاری ک میاد اگه هفتاد درصد ش رو داشت بپذیر اگه به هفتاد درصدش راضی نباشی یعنی سخت گیری وسواسی 

ولی نه با هر چلغوری ازدواج نکن 

کیس هایی که برای من میاد کارمند معمولی هستن چشمشون به کارمند بودنمه  از خانواده های پر جمعیت ...

خب حالا میخوای چیکار کنی موقعیتت جوری نیست که پزشک حتما برات بیاد یه خواستگار خوب انتخاب کن ازدواج کن سنت داره میره بالا 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
از حرف مادرها هم ناراحت نشو واقعیت میگن دیگه عزیزم دوتا کارمند زندگی بهتر میسازن دیگه تا یه تک حقوق& ...

اون ک واضحه! ولی خیلی پرروعن 

خانواده دختر به خودش اجازه نمیوه از دارایی پسر جلسه اول بپرسه چون برچسب میخوره مادی گران و پسرا عابر کارت نیستن و اینا 

بعد خانواده پسر پررو پررو پشت تلفن خط و نشون میکشن

بالاخره سال بالایی دارن

غالبا مجرد نیستن ...خیلی کمن و قرارم نیست حتما آدمهای اوکی ای باشن ...اتفاقا یه مدت یکی از دوستلن سی به بالای ورودیمون که من سال بالاییش بودم بهم گیر داد 🙂ولی من ردش کردم غیر مستقیم به خاطر یه سال بالاییم  که از خودم کوچیکتره 😶چون من و کوچیکه بیشتر تفاهم داشتیم کلا تو زندگی و داریم 

ما داریم تو دانشگاهمون سن بالان و حتی بچه دارن ...رنج سنی بچه ها همون ۱۸ تا ۲۶ رنج روتین و نرمالشه ...

پزشک نمیخوام ولی نمیتونم با ی کارمندی که ماهی نصف من حقوق میگیره ازدواح کنم 

حق داری 

به نظرم تو هر زندگی باید درآمد مردم از زن بالاتر باشه یه جورایی حفظ تعادله 

ولی چون ۳۳ ساله خواهشاً با سطح پایین تر از خودت ازدواج نکن چون شرایطت خوبه بالاخره یکی هم سطحت میاد 

مگه مجردی چشه ؟

فکر مبکنی مردهای دیگه خیانت نمیکنن ؟ مطمئنی تا اخر عمر شوهر خودت بهت متعهد میمونه ؟

پدر شما به مادرت خیانت کرده ؟ اگه کرده این فکرت نتیجه همین تجربه بده اگه نکرده با این حرفت به پدر و مادر خودت توهین میکنی ! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎