2777
2789
عنوان

چرا من باید با یک آدم معمولی ازدواج کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2360 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

کیس هایی که برای من میاد کارمند معمولی هستن

چشمشون به کارمند بودنمه 

از خانواده های پر جمعیت میان برام از همون اول خط و نشون میکشن و شرط مالی میذارن 

ی مامانه میگفت خوبه دیکه دوتاتون کارمندین با هم زندگی رو میسازین

لایک کن گفتی

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

مرد معمولی وقتش رو داره برای زنش شوهری کنه محبت اش کنه وقت بذاره براش 

مرد غیر معمولی یعنی یه مرد پرمشغله که فقط توی شناسنامه باهات مزدوجه 

می خوای قبول کن می خوای نه 

حقیقته محضه 

اگه سلبریتی و فیمس بودی فکنم خدارو هم به خدایی قبول نداشتی

واقعا تحصیلات چیه ک بعضیا تا این حد متوهم میشن؟؟؟؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

اره واقعا نباید با کارمند معمولی ازدواج کنی باید با کسی ازدواج کنی که هم سطح خودت باشه و اندازه ی تو برای زندگیش تلاش کرده

سعی کن ارتباطتو با افراد سطح بالا بیشتر کنی تا زمانی هم که درست تموم نشده ازدواج نکن

🏃🏻‍♀️