2777
2789
عنوان

درد کمر و پا بعد جراحی دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 16445 بازدید | 71 پست
خوش بحالت من همش خودمو سرزنش میکنم نکنه رعایت نکردم در صورتی که خونه مادرمم و رسما کاری نمیکنم ولی گ ...

سلام امیدوارم که درداتون قطع شده باشن پدرمنم یه ماه عمل کرده چهارتاپلانین گذاشته دوتا پارگی و تگی کانال شدید داشت پارکی روی عصب پاس چپش فشار اورده بود الان بعد عملم درد پاس چپش شدیده قطع نشده حتی میگه بیشترم میشه بعصی وقتا شما دردات قطع شد طبیعیه این درد میگم نکنه اشتباهی شده توی عمل یا پای چپش همیشه همینجوزی بمونه 

سلام امیدوارم که درداتون قطع شده باشن پدرمنم یه ماه عمل کرده چهارتاپلانین گذاشته دوتا پارگی و تگی کا ...

سلام من چهار روز عمل کردم خیلی درد داشتم یکم بهترم فقط وقتی راه میرم پاهام ضعف می‌ره و درد میگیره دکترم گفته فقط راه برو و استراحت کن راه برو و استراحت کن ولی درد پا مثل قبل عملم دارم البته نه در اون حد ولی درد قطع نشده هنوز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خوب میشی پیاده روی داشته باش حتی اکه درد داری ولی ادامه بده

ممنون آره پیاده روی میکنم زیاد اصلا درد ندارم فقط اینی که گفتم دا کش پامو میارم بالا از تقریبا 60.70ثانت ب بعد درد از ساق میاد به بالا تا لگن بجز این چی ی ندارم تو راه رفتنم درد ندارم 

ممنون آره پیاده روی میکنم زیاد اصلا درد ندارم فقط اینی که گفتم دا کش پامو میارم بالا از تقریبا 60.70 ...

عزیزم این رگ سیاتیک ازلگن تا مچ پا کشیده شده وقتی دیسک زده بیرون خیلی تحت فشار بوده والتهاب پیداکرده  و الان که دیسک برداشته شده جاش باز، شده ولی طول میکشه تا دردش ازبین بره دکترم گفت فقط ورزش وپیاده روی اروم درمانشه تا قوی بشه ودردش ازبین بره

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
الان خوبید درد سیاتیک ندارید

سلام 

شماعمل سیاتیک انجام دادین؟کدوم شهروپیش کدوم جراح رفتین؟ازعمل تون راضی بودین نوشتین ۱درصددرددارین موقع پیاده روی عملی که انجام دادین چه مدت استراحت کردین بعدازعمل؟؟؟

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

واقعا تا سه ماه درد داشت؟ بعدش فیزیوتراپی هم انجام داد؟ هفته بعد باید برم پیشش میگم بهش

ممنون میشم جواب بدین

لطفاً

شما از عمل راضی بودین

من پارگی دیسک پنج دارم

ی دکتر گفت شدید باید عمل

ی دکتر گفت شدید نیس عمل نمی‌خواد

ولی خیلی اذیتم

و الان هم ک دارم پیام میدم از درد و استرس خوابم نبرده