2777
2789
نه نیستی خیالت راحت اما سعی کن دیگه تو همچین موقعیتی قرار نگیری که اینجوری بترسی🥰

فدات برام دعا کن من کوردم خانوادم بهم ازادی دادن چون بهم اعتماد داشتن ازشون خجالت میکشم همینجور ولی اگه حامله باشم باید خودکشی کنم

ن هیچی نخوردم ت این ۲۴ سال زندگیم این اولین باره ی رابطه سطحی داشتم ب خدا قسم ناخاسته  بود  ...

میدونم عزیزم 

شیطان بخواد ضربه بزنه بد جایی میزنه

توکل کن. به خدا، توبه کن و از خودش کمک بخواه 

مطمئم حامله نیستی 

ولی خواهرانه بهت میگم دیگه سمت این کارا نرو 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=330861954]فدات برام دعا کن من کوردم خانوادم بهم ازادی دادن چون بهم اعتماد داشتن ازشون خجالت میکشم همینجور ولی ...[/QUOTE

انشالله خیره چیزی نیست ولی مواظب ابرو خودتو خانوادت باش مخصوصا اینکه بهت اعتماد دارن هیچ چیز ارزششو نداره گلم انشالله عاقبت بخیر بشی 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

تو دختر خوبی هستی اینو به وضوح حس کردم، چیزی به اسم وجدان در وجودت داری که اون هم نشأت گرفته از تربیت خانواده ای هست که درش بزرگ شده 

نگران نباش عزیزکم هیچی نیست برای بارداری باید دخول شکل بگیره که شما این اتفاق نیفتاده و میگی سطحی و از روی لباس بوده که بارداری به این شکل منفیه

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.