2777
2789

مگه میشه کسی از رو لباس حامله شه!

شما که درباره یک موضوعی انقدر اطلاعاتت کمه منطقیه بری سمتش و انقدر اذیت بکنی خودتو!

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
اگه بخوام خواهرانه واقعا کمکت کنم که میکشمت، ولی خارج از این بحثا خیر اینجوری احتمالش نیست، لکه بینی ...

مشکل هورمونی ندارم قبل اون اتفاق کوفتیم اینطور نبودم اصن پریودام نامنظم بود ولی لکه بینی نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت گفتم ناخاسته بود بهت گفتم خاهرانه یکم درکم کن ت هم جنس منی درکم لطفن

شاید عفونت داری

یا استرس و هورمونات بهم ریخته 

یا قرص خوردی

قرص اورژانسی نخوردی؟؟ 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
مشکل هورمونی ندارم قبل اون اتفاق کوفتیم اینطور نبودم اصن پریودام نامنظم بود ولی لکه بینی نداشتم

همین که چندین تاپیک برای این موضوع زدی یعنی حجم استرس بالایی رو به بدنت دادی 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
حالا خواهرانه یه سوأل کنم الان که این اتفاق افتاده ممکنه بازم انجام بدی؟

هیچ وقت هیچ وقت ی قران گرفتم دستم ی ماهه از خدا کمک میخام فقط ... وقتی پریود شدم گفتم خدایا ابرومو خریدی و مرتیکه عوضیو بلاک کردم ... الان ک لکه هارو دیدم باز ترسیدم

ایشاله خاهر خوشحال بودم پریود شدم همه چی تمومه تا این لکه ها دیدم 

نه نیستی خیالت راحت اما سعی کن دیگه تو همچین موقعیتی قرار نگیری که اینجوری بترسی🥰

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بهت گفتم ناخاسته بود بهت گفتم خاهرانه یکم درکم کن ت هم جنس منی درکم لطفن

نه از رو لباس چیزی نمیشه.خواهرانه میگم ی سری پسرا خیلی پست و کثیفن هزار درد و مرض دارن خاک تو سرا ی نمونش زگیل تناسلی ک ممکنه با عرض معذرت از طریق خوردن وارد بدن دختر شه.نکن عزیزم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ن هیچی نخوردم ت این ۲۴ سال زندگیم این اولین باره ی رابطه سطحی داشتم ب خدا قسم ناخاسته  بود  ...

چرا قسم میخوری که رابطت ناخواسته بوده عزیزم به بقیه ربطی نداره زندگی خودته نیازی به اثبات نیس 

نگران نباش از استرسه امکان نداره باردار باشی