۱۳ روزم پریودم عقب افتاده بود ۵ روز خون ریزی داشتم ... الان باز لکه بینی دارم بعد ۱۰ روز .. علت لکه بینی بعد پریود چیه ... ممکنه حامله باشم من دختر مجردم ت این ده روز رابطه نداشتم ... نمیخام تعلیق شم فقط اینو بگم ناخاسته بود و سطحی از روی لباس خاهرانه راهنماییم کنید و گزارش نزنید ی عکسم از تاپیکای قبل هس اونو خوندم استرس گرفتم
شما که درباره یک موضوعی انقدر اطلاعاتت کمه منطقیه بری سمتش و انقدر اذیت بکنی خودتو!
کسی که دیگران را مقصر میداند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر میداند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمیداند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا خواهرانه یه سوأل کنم الان که این اتفاق افتاده ممکنه بازم انجام بدی؟
هیچ وقت هیچ وقت ی قران گرفتم دستم ی ماهه از خدا کمک میخام فقط ... وقتی پریود شدم گفتم خدایا ابرومو خریدی و مرتیکه عوضیو بلاک کردم ... الان ک لکه هارو دیدم باز ترسیدم
بهت گفتم ناخاسته بود بهت گفتم خاهرانه یکم درکم کن ت هم جنس منی درکم لطفن
نه از رو لباس چیزی نمیشه.خواهرانه میگم ی سری پسرا خیلی پست و کثیفن هزار درد و مرض دارن خاک تو سرا ی نمونش زگیل تناسلی ک ممکنه با عرض معذرت از طریق خوردن وارد بدن دختر شه.نکن عزیزم
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.