2777
2789

ای خدا من از دست این خونواده ی کم رو چی کار کنم 

خدایا خودت بهم صبز بده ایوای

ما یه واحد داریم دادیمش اجاره اونم فامیل نزدیک 

اینا ورشکست شدن بابام دلش سوخت گفت ایراد نداره (چون اول زندگیشون دو سال پروبال بابامو میگیرن خونه نداشته همکفشون رو اجاره میدن ولی بابام اونموقع ها اجاره می‌داده بعد خودش خونه میگیره )

چهارساله الان اجاره نمیگیره ازشون مثلا میخواد لطفشون رو جبران کنه اونم ی خونه ۱۴۰متری 

الان اصلا همه اینا ب کنار اومده میگه بیاین دکوراسیون داخلی خونه زو تغییر بدین 

سرامیک ها رو عوض کنین پارکت بزنین چه میدونم از این دکوراتیو ها بزنین 

آخه آدم انقد پررو؟

بخدا وضع مالی الانشون از ما خیلی بهتره نه اجاره میدن میخوان هزینه دکور خونه هم بدیم 

من خونوادم خیلی کم رو ان زشته خودم باهاشون حرف بژنم؟😭😭😭

بخدا میسوزم از اینهمه مهربونی بابام 

دیگه از لطف گذشته شده وظیفش😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

بترسید از اون روزی که بخواین بیرونشون کنید نتونید خودشونو صاب خونه بدونن 

دیگه کار از این حرفا گذشته اگه بابات روش نمیشه خودت پا پیش بزار نخوایین جلوشون وایسین بد میسه براتون 

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند  بترسید از اون روزی که بخواین بیرونشون کنید نتونید خودشو ...

من هرروز شکایت میکنم 

داداشم میخواد ازدواج کنه 

الان ما باید اینا رو بیرون کنیم با این روشون؟

بخدا هزینه های الان خیلیییی فرق داره با ببست سال پیش 

بابام خواسته مثلا لطف بیست سال پیششون رو جبران کنه 

الان اینجوری سوارمون شدن 

من هرروز شکایت میکنم  داداشم میخواد ازدواج کنه  الان ما باید اینا رو بیرون کنیم با این ر ...

جبران کرده دیگه 

اگه واقعا توان اجاره کردن خونه دیگه رو دارن عذرشونو بخواین داداشت زودتر سرو سامون بگیره نه اینکه کنگر بخورن لنگر بندازن والله تا این حد خوبی نوبره 

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂