2777
2789

من برا ازدواج‌ واون مشخصات که ملاکمه تو کاغذ مینوشتم همون قانون جذب فکر میکنی چیشد؟؟همش برعکس شد😂

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
من برا ازدواج‌ واون مشخصات که ملاکمه تو کاغذ مینوشتم همون قانون جذب فکر میکنی چیشد؟؟همش برعکس شد😂

آخه فقط نوشتنش نیس 

باید کامل بتونی حسش کنی 

خودتو تو اون حال تصور کنی درکش کنی 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه فقط نوشتنش نیس  باید کامل بتونی حسش کنی  خودتو تو اون حال تصور کنی درکش کنی

همشو انجام دادم باور کن موقعی که مینوشتم انرژی مثبتم بالا بود اما نشد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
به اینکه فقط تلاش برای خواسته ها نتیجه میخواد اعتقاد دارم بقیه چیزها درصد کمی تاثیر دارن بنظرم 

همین قانون جذب میتونه روی تلاش آدم تاثیر بزاره 

۷ود من وقتایی که نا امید میشم انگیزم کم میشه و خب نتیجه خوبی نمیگیرم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ولی ی تجربه ای که من دارم 

در تلاش برای رسیدن به هدفی بودم 

با یکی از افرادی که در اون زمینه موفق شده بود صحبت کردم

گفت من قبلا خودم رو تو این جایگاه تصور کردم و اون الهامه کمک کرد 

منم امتحانش کردم و با تلاش بهش رسیدم 

خیلی حس خوبی داشت

دقیقا همونی که تصور می کردم :) 

تو مجردی 😂؟  اسکل کردی 😅😂

مجردم ببین تو نامه هام نوشتم من ازهمه دخترا فامیل زودتر ازدواج میکنم برعکس شد الان اونام ازدواج کردن و من موندم این یکیشع هنوز😂

ولی ی تجربه ای که من دارم  در تلاش برای رسیدن به هدفی بودم  با یکی از افرادی که در اون ز ...

دقیقاااا منم همینو میگم 

فقط این نیس بشینی به هدفت فکر کنی و کاری نکنی 

خود من وقتی مثبت فکر میکنم انگیزم بیشتر میهش بیشتر تلاش مکینم و نتیجه بهتری هم میگیرم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
مجردم ببین تو نامه هام نوشتم من ازهمه دخترا فامیل زودتر ازدواج میکنم برعکس شد الان اونام ازدواج کردن ...

😂😂😂😂😂 

عجله نکن 

ایشالله همونی که میخوای  نصیبت میشه❤️

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
😂😂😂😂😂  عجله نکن  ایشالله همونی که میخوای  نصیبت میشه❤️

تازه مشخصات مردک ایندمو نوشتم خدا به دادم برسه موقع برعکس شدنش😂😂ممنونم