2777
2789
الان نه قبلا یه سایت بود ۱۶۰تومن بابت هر کلیک دیدن تبلیغ میداد منم روزی هزارتومن درمیاوردم😂😂 دی ...

آخرم نگفتی خودت ماهی چقدر در میاری 

و  بازم این سوالم ک  برا خودت الان چ سودی داره ک ما هم معرفی بشیم ب اون سایت؟ 

ب نظرت اگه واقعیت داشت 

ی کارگر از صبح میرفت کارگری 

بهتر نبود بخوابه سر تختش  و کلیک کنه ؟ 

لطفا اگه قصدت کمک ب بقیه اس و میخوای در آمد داشته باشن   ب سوالام درست پاسخ بده 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من از فردا شروع میکنم فقط وای به حالت کلاهبرداری باشه راستی خودت چقد سود میبری؟ 

خیر دوست عزیز اخه ما چی ازتون گرفتیم که کلاهبرداری کنیم 😂

به هیچ عنوان به اسم مجموعه ما به کسی هزینه ای ندین برای شروع کار نیازی به پول نیست

#کاربرمَرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی این سوال رو داره تو روبیکا پیوی بنویسه جواب بدم

سوالها اینجا پاسخ داده بشه 

قانع بشیم  پیوی میایم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چننا سایت از اینا بود ،تهش دیگ پول رو پرداخت نکرد و سهام بقیه رو بالا کشیدو رفت  مث پی باکس، و ...

نه دوست عزیز ما از شما هزینه نمیگیرم و در سریع ترین زمان وقتی رسیدین به حداقل پنجاه هزار تومان پول به شما ارسال میشه

#کاربرمَرد
اینجا باید جدا تایپ کنیم برای هر شخص ولی سوالات کلی تو کانال روبیکا پاسخ داده شده

اینجا ی سوال دو بار پرسیده نمیشه و قرار نیس   پاسخ تکراری بدید 

ولی روبیکا هر کس   سوال تکراری ازتون میپرسه و پاسخ میدید 

ولی اینکه شما  ترجیح میدید  تو جای عمومی سکوت کنید و  جای  خصوصی صحبت کنیو جای فکر داره . 

ب هر حال هر کسی مارو صدا زد خواست  جیبمونو بزنه تا  اینکه بخواد در آمدی داشته باشیم . 

تازگی مراجع کننده ب بانک اومد تا گوشیش هک کردنو با رمز پویاش 600میلیون خرید اینترنتی کردن 

باز خودم اینجا ی آقایی بهم ی برنامه معرفی کرد ک بتونم پیامهای گوشی کسی بخونم 

در جا گوشی خودم هک شد و برنامهه تو گوشیم پنهون شد و آقاههدیگه جوابم نداد ... 

شمام انشالله   اگه نیتتون خیره خدا کمکتون کنه 

واگه نیتی غیر از خیره بازم خدا کمکتون کنه 

خدای ما هم بزرگه ...  

اینجا ی سوال دو بار پرسیده نمیشه و قرار نیس   پاسخ تکراری بدید   ولی روبیکا هر کس &n ...

جای خصوصی نیست عرض کردم در کانال روبیکا نه پیوی روبیکا شما میاید پیوی لینک کانال که 500 نفر عضو در مجموعه داره مشاهده میکنید

#کاربرمَرد
نه دوست عزیز ما از شما هزینه نمیگیرم و در سریع ترین زمان وقتی رسیدین به حداقل پنجاه هزار تومان پول ب ...

مگ‌من‌گفتم هزینه میگیرید

میدونم سایت کلیکی هس  آخرش سایت بسته میشه و پول پرداخت نیمشه نهایتا تا۳ماه ادامه بدن

کسایی ک سهم می‌خرن پولشون میمونه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من از فردا شروع میکنم فقط وای به حالت کلاهبرداری باشه راستی خودت چقد سود میبری؟ 

با هم شروع کنیم که اگه کلاه برداری بود با هم غصه بخوریم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
آخرم نگفتی خودت ماهی چقدر در میاری   و  بازم این سوالم ک  برا خودت الا ...

فکر کنم اشتباه ریپ میزنی من استارتر نیستم و کاریا هیچ سایتی معرفی نکردم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
فکر کنم اشتباه ریپ میزنی من استارتر نیستم و کاریا هیچ سایتی معرفی نکردم

درسته جانم ببخشید 

درسته جانم ببخشید 

خواهش میکنم گلم

عیبی نداره😁🌷🙏

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸