2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیه توروخدا

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
واقعیه توروخدا

اینو منم شنیدم از قبل 

ولی میگفتم ماهی 20تا 300تومان با یه اکانت میشه 

بعضیا دو تا اکانت داشتن (ک شماره کارت هم باید ب نام هموم نفری ک اکانت ب نامشه باشه ) 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اینو منم شنیدم از قبل   ولی میگفتم ماهی 20تا 300تومان با یه اکانت میشه   بع ...

همون سایتا نیست

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
اینو منم شنیدم از قبل   ولی میگفتم ماهی 20تا 300تومان با یه اکانت میشه   بع ...

نه همچین چیزی نیست دوست عزیز شما میتونید روزی بیشتر از 300  هزار تومن در بیارید

#کاربرمَرد
همون سایتا نیست

یعنی چی؟ متوجه نشدم؟ 

الان خودتون چقدر در ماه  در آمد داری؟ 

خدایی راستشو بگو .... یا اصلا جوابمو نده 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یعنی چی؟ متوجه نشدم؟   الان خودتون چقدر در ماه  در آمد داری؟  خدایی راست ...

الان نه

قبلا یه سایت بود ۱۶۰تومن بابت هر کلیک دیدن تبلیغ میداد

منم روزی هزارتومن درمیاوردم😂😂

دیدم نمی ارزه گذاشتمش کنار 

سایت هم اخر کلاه  بردار از آب در اومد

۱۰۰ هزار تومن برای یک کلیک قطعا میتونه کلاهبرداری باشه😅 ۱۰۰ تومن تا ۲۵۰ تومن 

چننا سایت از اینا بود ،تهش دیگ پول رو پرداخت نکرد و سهام بقیه رو بالا کشیدو رفت 

مث پی باکس، و..

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نه دوست عزیز شما میتونید روزی  ۳۰۰ هزار تومان بسته به پشتکار خودتون در بیارید😇♥

پیام میدم بهت تو روبیکا