2777
2789

سلام من دارم جدا میشم امروز رفتم تو اتاق قاضی تا باهاش حرف بزنم بگم که امنیت جانی ندارم تا تمکین کنم اونم گفت مهریه میگیری گفتم اره گفت این سکه ها که برات پرده نمیشه تو یه مطلقه ایی از نظر منه قاضی مطلقه ها هیج ارزشی ندارن فقط گریه کردم جلوش از وقتی اومدم زدم همه چیو شکستم میخوام فردا اقدام کنم برای طلاق دو ساله اواره شدم🥺😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قاضی گوه خورده با جد و آبادش چرا چیزی بش نگفتی چرا جرش ندادی مرتیکه بی ناموس

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

😳😳

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

این داستان:دروغ شاخدار

مگه میشه قاضی انقدر وقیح باشه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

عزیز دلم بهت حق میدم ناراحت بشی 

جامعه مریضی داریم خیلی فشار و ظلم رو خانما زیاده

ولی خودتو نباز عزیزم کلی روزای خوب قراره برات اتفاق بیافته

همه ک این طرز فکر مسخره رو ندارن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

قاضی اینجوری حرف میزنه؟ 

اگه خدای نکرده زبونم لال این اتفاق بیفته میفهمین بدتر از اینارو هم میگن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
این داستان:دروغ شاخدار مگه میشه قاضی انقدر وقیح باشه

معلومه کارت ب دادگاه نکشیده 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس