2777
2789
عنوان

مردی که .‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 179 پست
دختره رو کشوندم باهاش حرف زدم گفتم داری اشتباه میکنی این مرده گولت میزنه  بهت آسیب بدی میرسونه ...

دقیقا من با یکی ازدواج کردم ده سال بزرگتر بود اصلا همو درک نمیکردیم اخر هم طلاق گرفتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تشنه ی محبان با دو تو قربونش صدقه رفتن طرف تسلیم میشن

تقصیر والدین هم هست

هم محبت کافی نمیکنن

هم بچه رو کلا میزارن به حال خودش 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

همونننن اخه رل چیه مثلا یه جوجه که فقط میخوای باهاش مثلا پز بدی؟ که بدتر مایه سرافکندگیه اسکلن بخ ...

کاش میدونستم تو مغزشون چی هس ک دنبال این چیزان ب م دلیل آخرش ک چی 

مغز آدم میترکه ب این چیزا فک میکنه

دختره انقد تو خیابون جلف بازی در آورده نگا کرده این مرده ام بیش خودش چی فک کرده دختره رفته بود پیام ...

خب همونطور کت گفتم مشکل دختر بی حیا بوده... عین کلاس ما که متاسفانه میزای اخر دکمه هارو وامیکنن بهم نشون میدن... اونم جلوی معلم

من خداروشکر نهمم سال بعد به امید خدا که نمونه دولتی قبول شم از شر این هر*ه ها راحت میشم

محجبه و چادری نیستم که فکرکنید ب خاطر این درک میکنم و اینا

کلا واقعا خودمو در حدشون نمیبینم. عین خودم دو سه تا بیشتر نیستن که دوستامن. 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

دقیقا من با یکی ازدواج کردم ده سال بزرگتر بود اصلا همو درک نمیکردیم اخر هم طلاق گرفتیم 

اینو باید ب ی عده اسکل گفت ک میگن سن مهم نیس سن عدد اخه کدوم خری اینو گفته تنها چیزی ک خیلیم مهم سنه ۹ بزنه بالا اختلاف پیش میاد 

کجایی هستی عزیزم؟

کرمانشاهیم😗

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
من و بقیه هم نوجوان بودیم ،چرا کسی دنبال ما نیومد؟ کرم از خود دختره ،کلی راه هست ،میتونست ازش شکایت ...

چقد زن ستیزی

به جای اینکه به اون مرد بچه باز و منحرف چیزی بگی به بچه ی ۱۶ ساله که کاملا اینجا قربانیه چیزی میگی

هر نظری هم راجع به دختره داشته باشی به هرحال واضحه که اون مرده بیشتر مقصره!

پسرای الان سمت بعضی دخترا نمیرن. دخترای چاق یک نمونش. من خودم بخاطر چاقیم هیچکس بهم نگا نمیکرد واقعا ...

بزار یک چیزی بگم تو چادری باشی بی حجاب باشی متوسط باشی هر قدر پولدار باشی فقیرباشی متوسط باشی بخدا هر طور باشی پسر اگه عاشقت باشه میشه میاد جلو اگه نباشه نمیاد من ديگه ثابت‌ شده بهم

خب همونطور کت گفتم مشکل دختر بی حیا بوده... عین کلاس ما که متاسفانه میزای اخر دکمه هارو وامیکنن بهم ...

ببین فقط سمت هیچ پسری نرو وارد رابطه شدن زیر بیس سال هیچ فایده ای نداره 

این همه قضاوت شبانه روز راجع ب تمام آدمایی ک اصلا ب شماها مربوط نیست چندش آوره 

هروز و هروز دارید با این حرفاتون هزاران روح رو میکشید و قضاوت میکنید بدون اینکه از چیزی خبر داشته باشید 

قصاوت آدمایی کمیشناسید یا نمیشناسید!

بابا ب شماها چه؟؟؟

تو قبر شما ک قرار نیست بخوابه 

چرا اون این حرفو زد 

چرا این این کارو کرد 

سرتونو از زندگی مردم دربیارید متمرکز شید تو زندگی خودتون 

آدمای بی گناهه بی اشتباهه بی نقص!!!!! دست از سر قضاوت دیگران بردارید!

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خب همونطور کت گفتم مشکل دختر بی حیا بوده... عین کلاس ما که متاسفانه میزای اخر دکمه هارو وامیکنن بهم ...

باعرض تاسف به عنوان کسی که نمونه دولتی خونده باید بگم اونجا هم  هستن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم