بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چون شماها پروشون کردید تربیت خوب ندادید ...من دخترخاله پسرخاله هام دهه نودی آند آزبس خوب تربیت شدند ...
تو همه دهه متفاوتن
و واقعا بستگی به مادر پدر داره
اطرافم دهه نودی خیلییییی زیاده
اما بعضی هاشون فقط دنبال درس و ورزش و یادگیری زبان جدیدا
اما بعضیاشونم نه
واقعا به چشم دیدم بستگی به مادر و پدرشون داره
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
اره واقعا خیلی دیدم دهه نودی رل زده !!! نمیدونم چی بگم چرا انقد اوضاع جامعه افتضاح شده
فقط باید کنترل بشه این موضوع. همین کاربر خسته تو تاپیک به من میگه همچین چیزی تو جامعه الان وجود نداره اونایی هم ک هستن پدرمادر خرابن الان باید به این کاربر چی بگیم؟
چون تو مغزشون عم آلت هست،میگن دختر اون سنی و کوچیک ترگل ورگله و...
پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام