2777
2789
عنوان

دوستی با جنس مخالف

376 بازدید | 54 پست

لطفا تاپیک نترکونید

من ۲۶ سالمه تاالان مخالف دوسپسر بودم و مخالف ازدواج کاملا سنتی

ازدواجی می پسندیدم که با خانواده ها شروع بشه یا دونفر که همو دوست دارن خانواده ها درجریان باشند

اما مامانم میگه اگه امروزی بودی دوست پسر داشتی الان ازدواج کرده بودی 

به هرحال من موفق نشدم حتی زیر نظر خانواده باکسی آشنا بشم 

خواستگار داشتم کاملا سنتی و البته نامناسب

بنظرتون من راهو اشتباه رفتم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#خریت_محض 

پسری که دخترو برای ازدواج بخواد رسمی میکنه خانواده هارو همون اول درجریان میزاره 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

به جای اینکارا جاهایی برو که شناخته شی تا معرفی شی برای ازدواج

مثلا من میدیدم بعضیا میرفتن کلاس قرآن تا معرفیش کنن

یا دوستاشون البته دختر بود، معرفی می کردن به فامیلاشون برای ازدواج، سرکار میری کسی ببینتت؟؟

چرا راه رو باید اشتباه بریم؟؟ 

دهان هرکس ویترین شعور اوست