2777
2789
عنوان

مردی که .‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 179 پست
آشنامونه  از ی نفر شنیدم خندید گفت قصدش ازدواجه میگه میاد خاستگاریم! خدااایا دارم دیوونه میشم& ...

یعنی باور کرده ازدواجو؟ اینو دیگه همه میدونن طرف زر میزنه

وای وای وای

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌹🌹 نمی‌دونم چی بگم بابام بعد پشیمون شد میخواست بهم بزنه.عمه ام اینا گفتن نه آبروریزی میشه 

حالا راضی هستی اگه مرد زندکی هس واقعا بپذیر آدم طلاق هم بگیره بعد اذیت میشه مگر اینکه دیگه واقعا خدایی نکرده مجبور باشی

ب عنوان ی16ساله میگم ک همسنامو میشناسم و فت و فراوون تو مدرسه دیدم یا دختره ب احتمال 80 درصد هر*ه ب ...

مرد ۳۲ ساله ی بچه باز افتاده دنبال یه دختر زیر ۱۸ سال بعد تو به دختره فحش میدی؟

فکر کردی الان از اون همکلاسی هات خیلی بهتری؟ من اونارو به توی زن ستیز ترجیح میدم

ببین فقط سمت هیچ پسری نرو وارد رابطه شدن زیر بیس سال هیچ فایده ای نداره 

پسرا خر کین جوجه رنگیا

مگه مغز خر خوردم برم

دانشگاه ب بعد اونم کسی که لیاقتمو داشته باشه 😂

یعنی باور کرده ازدواجو؟ اینو دیگه همه میدونن طرف زر میزنه وای وای وای

اره باور کرده بود !!

نمیدونم چی بگم هنگ کردم وقتی شنیدم 

هیچ فرقی ب حال من نمیکنه ولی بعدا ب حرفم میرسه شک ندارم 

این همه قضاوت شبانه روز راجع ب تمام آدمایی ک اصلا ب شماها مربوط نیست چندش آوره  هروز و هروز دا ...

قضاوت؟؟؟؟

مرده پدو..فیله میگید قضاوت؟؟؟

با همین حرفا گند زدید به همه چی 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

😐💔جدی؟ 

بله

همه جا هستن

خیلی ببخشید با افتخار میگفتن همج..نس با..ز هم هستن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

مرد ۳۲ ساله ی بچه باز افتاده دنبال یه دختر زیر ۱۸ سال بعد تو به دختره فحش میدی؟ فکر کردی الان از او ...

مرده که کرم داره این مشخصه

ولی دختره وقتی رفته بهش پیام داده و ازش خواسته باهاش دوست بشه چی؟ دختره خوبه؟ نکنه انتظار داری بگم وااای چ دختر خوبییی؟! آفرییین؟ 

شما چندسالته؟ احتمالا مدرسه ای نیستی که ببینی این نسل با نسل شما به شدت فرق دارن

بی حیاهایی که تو کلاس و مدرسمون میبینم اگه بخوام تعریف کنم تاپیک میترکه. تو همه مدرسه هام هستن

دختره هرغلطی میکنه اگه به خودش ربط داشته باشه قبوله، ولی خودم با چشمام دیدم هزاران نفر دیگرو درگیرکردن! 

نه محجبه و چادریم نه چیزی ولی به شدت معتقدم هرچیزی حد و اندازه ای داره، سن خاص خودشو داره

این همه قضاوت شبانه روز راجع ب تمام آدمایی ک اصلا ب شماها مربوط نیست چندش آوره  هروز و هروز دا ...

همین کارا ی جامعه رو نابود میکنه ی نگا ب دور ورت بنداز چ فسادایی میشه 

اون مرد اگه آدم بود نمیرفت سراغ این ک همسن بچشه