2777
2789
عنوان

مردی که .‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 179 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قضاوت نیس ی دلیل قانع کننده بگو ک بتونم درک کنم رل زدن ی مرد ۳۴ با ی شونزده ساله درسته 

وای حنا من نگفتم کارش درسته 

فقط گفتم صحبت راجع ب اشتباهای دیگران باعث گردش این انرژی منفی میشه!!!

کی گفتم درسته کارش؟؟؟؟

میگم اصن ب ما چ 

امروز ممکنه ۱۰۰ نفر آدم کشته باشن

ما ک نمیدونیم چرا کشتن!! 

یکی یه دخترو میکشه ک بهش تجاوز کنه ، و یکی مردی ک میخواسته بهش تجاوز کنه رو میکشه!!!!!

شاید ب دومی حق بدیم ولی در هر صورت هردو قتل کردن و اشتباه!!!

من فقط میگم ما تو مقام قضاوت نیستیم!

ما از شرایط هیچ کس خبر نداریم!

همین!

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
😂😂😂 اینجاست ک میگن تحصیلات شعور نمیاره دم شما گرم

میدونی من از حرف زدنت گفتم سنت پایین الان از تاپیکات متوجه شدم چند سالته بیشتر از این انتظار نمی‌رفت 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
شاید به شما ربط نداشته باشه ولی من تو این جامعه زندگی میکنم و دلم واسه اون دختر و بی عقلیش میسوزه د ...

دوس دارم بدونم چی کار میتونی انجلم بدی براش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
زن ستیز؟؟؟؟ بچه ۱۶ساللله ؟ اول صحبتهای اسی رو بخون بعد بیا به من بگو زن ستیز !دخترعه خودش به مرده ...

خب داده که داده اون نوجوونه نمیدونه داره چیکار میکنه اصلا عقلش نمیرسه به این چیزا

مرد گنده باید اون شماره رو بندازه تو سطل آشغال ولی به جاش خوشحاله که با یه دختر کم سن وارد رابطه شده!

وای حنا من نگفتم کارش درسته  فقط گفتم صحبت راجع ب اشتباهای دیگران باعث گردش این انرژی منفی میش ...

این حرفت درست 

ولی این مرده ب چ دلیلی آخه یکم فک کن اصن تو مغز آدم نمیگنجه 

میدونی من از حرف زدنت گفتم سنت پایین الان از تاپیکات متوجه شدم چند سالته بیشتر از این انتظار نمی‌رفت ...

اوکی. اشکال نداره حداقل قضاوت نکن من از شما حمایت کردم

خط اخرو نوشتم بلکه سوء تفاهم نشه و متوجه بشی حمایتم از شما بوده ولی گویا متوجه نشدی مشکلی نداره حداقل قضاوت نکن

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

وای حنا من نگفتم کارش درسته  فقط گفتم صحبت راجع ب اشتباهای دیگران باعث گردش این انرژی منفی میش ...

خیلی وقته این انرژی منفی هست 

اگه حرفی زده نشه ک اوضاع ازین بدتر میشه 

دوس دارم بدونم چی کار میتونی انجلم بدی براش

برای اون نه

ولی حداقل اینجا نگم به من چه مربوط و در مورد مضخرف بودن اینکار حرف بزنم تا چار تا دختر شبیه اون ببینن و اینکارو نکنن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

حرفحق جواب نداره😘

🥰😘

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

این حرفت درست  ولی این مرده ب چ دلیلی آخه یکم فک کن اصن تو مغز آدم نمیگنجه

به دلیل هوس رانی!!

دختر چرا انجام داده 

ببین همرو باید قضاوت کنیم آخرم به چیزی میرسیم ک خودمون میخوایم ن چیزی ک واقعیته!!

پس بیخیال 

خودشون میدونن و وجدانشون 

شاید دختر کمبود محبت از سمت پدرش داشته و ب اشتباه ترین شکل داره جبران مبکنه 

ما خبر نداریم ک 

کلا بیخیال 

برم کارامو انجام بدم ناهار درست نکردم هنوز 

فعلا حنا جانم😘

حرفحق جواب نداره😘

خوبه اگه همه مثل شما جلوی خودشونو بگیرن و قضاوت نکنن🤌🏻

ولی درکل این تاپیک باعث شد بیشتر ب خودمون بیایم و حواسمون جمع باشه. من ب عنوان یه دختر واقعا دلم برای تون دختر سوخت و اموالش که هرروز تو مدرسه میبینم ولی حیف که کاری از دستمون برنمیاد ک کمکش کنیم

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

خوبه اگه همه مثل شما جلوی خودشونو بگیرن و قضاوت نکنن🤌🏻 ولی درکل این تاپیک باعث شد بیشتر ب خودمون ...

ان شاالله که همه انقدر آگاه باشن ک بتونن کارای درست بیشتری انجام بدن 

خداروشکر که شماها عاقلید و متوجه بد بودن این چیزا میشید عزیزم🌸