2777
2789
عنوان

خیلی حرصم گرفت از نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 77 پست
یکی از مشکلات اصلی کشور ما از بیش از صد سال پیش اینه که یک عده فکر کردند برای ترقی باید به تقلید همه ...

حرفاتون کلمات خوبی داره ولی ربطی به تاپیک من نداره

امیدوارم زودتر خوب بشی دوست عزیز♡

نمیدونم کی هستی و چه سنی داری اما منم شمارو دعا میکنم که افکار پوسیدتون رو کنار بزارین و برای همه چی ...

خوبه که من رو نمی‌شناسید و نمی‌دونید کی هستم و  به عنوان خشک مذهب ضد شادی مردم و دارای جمود فکری و... محسوبم کردید.

از طرف دیگه هم قبلاً مثل من بودید!

حالا بحث که نتیجه‌ای نداره چون روند منطقی‌ای نداره و صحبت‌های پراکنده و بی‌ربطی به میان می‌آرید اما حداقل سعی کنید صحبت متناقض نداشته باشید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂ای بابا.ظاهراً با زبان کنایه آشنا نبودید.

مثل اینکه شما از حرف طرف مقابل فقط چیزی رو جواب میدید که به نفعتونه،خیلی جالبه که از کامنت قبلی من فقط سه کلمه ی اولی که گفتم خدا شفات بده رو دیدی انگار خودتم قبول داری باید منتظر شفا باشی،همین کوته نظر بودنتون رو نشون میده دیگه هم ریپ نزنید لطفا 

خوبه که من رو نمی‌شناسید و نمی‌دونید کی هستم و به عنوان خشک مذهب ضد شادی مردم و دارای جمود فکری و.. ...

حرفات دارن شخصیت و سبک حرف زدنتو نشون میدن شما خوبین حرفای شما درسته ...لطفا رو من رپیلای نزن 

بلد نیستی منطقی حرف بزنی ،فقط اداشو داری و با کلمات بازی میکنی 

کمونیستی  خوبههههههه

خخخخخخخخخخ

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

کسی با سلیقش مشکل نداشت 

یهو شروع کرد توهین کردن راه رو برا توهین بقیه باز کرد 

البته من توی اون تاپیک اصلا نظر ندادم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

پس فکر میکنی واسه چیه که دلم نمیخواد اینجا باشم

من کاملا ادم اروم و صبوری بودم

از وقتی اینجا اومدم دچار تنش روانی و عصبانیت شدید شدم

جوری به ادم حمله میشه که نگو و نپرس

کم مونده لرزش پا و دست بگیرم

دیگه نمیخوام اینجاها باشم

اینقدری که ذات ادما ترسناکه...

وضعیت مملکت داغونه حداقل ما خودمون هوای همو داشته باشیم

بخاطر همین رفتارا و حسادت ها داغونه دیگه چون به عنوان یه شهروندهرچیزی رو فقط برای خودمون می‌خوایم نه برای همه مردم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اَه یعنی چی به سلیقه ی هم احترام بزاریدکی گفته سلیقه ی همه محترمهنمیگم دل بشکونید ولی اینم‌چرته خب

مگه سلیقه ایشون این عروسکه آیا به زندگی شما ضربه ی زده؟؟

دلخوشیا متفاوته من یه دوستی داشتم افسردگی داشت خرگوش خرید شد همدمش حالش خوب شد باهاش...

شاید همون عروسک اون فرد رو خوشحال کرده...

همه میگفتید مبارک وتمام ...

دل شکستن هنر نیست خب هرکه چه دلش خواست بگه...

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

هر کی نظرشو میگ نظرات ک مطابق سلیقه ما نیس وقتی تاپیک میزنیم باید ب اینجاهاشم فکر کنیم

همه کتاب بیشعوری رو بخونن یادمیگیرن باعث شادی دل هم بشن نه ضدحال

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔