2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47687 بازدید | 507 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکای زیبایی اصلا نیازی نیس تا میانسالی بیگاری بدن و‌تو جوونی خدادتومن درامد دارن 

دندونپزشکی هم از دانشجویی شروع میکنن.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
میبینم گول خورده های صف کنکور که تا میانسالی باید بیگاری بدن و هیچ جای دنیا حساب شون نمیکنن سر و کله ...

رفتن تاپیک هات رو دیدم

الان دقیقا درتناقض با حرفات داری یه چیزی میگی

دو قطبی هستی برو دکتر

عه جدی میفرمایید ؟ پ این پزشکایی که میرن امریکا از کجا اومدن ؟ 😂😂😂😂😂😂  عزیزم عقده پزشکی ...

درآمد داداشم و البته خودم خیلی بالاتر از این حرفاست و البته بالاتر از پزشک ها 

توام با سه چهار میلیون داری شب بیداری میکشی دیگه غیر از اینه ؟       والله من علاقه نداشتم سرم رو فرو کنم لای امعا و احشای بقیه و شغل خدماتی داشته باشم :) همه بیگاری ها مال تو 

.

چقد خانم دکترای دبیرستانی اینجا بهشون برخورده کسی که پزشکه میره یه کشور دیگ اونا مدرک مارو قبول ندا ...

اصلا انگار یه ویژگی از ما ایرانی هاست که وقتی به جایگاهی نرسیدیم برای بقیه باید گارد بگیریم😂 

من خودم صبح که این تاپیکو دیدم درجا رفتم بیرون چون فقط بحث های مسخره میکنن. الان نظر شما رو دیدم اومدم تایید کنم و برم😂😂😂

هرچند مخالف حرفتون راجب معادل سازی هستم

🤍.
میبینم گول خورده های صف کنکور که تا میانسالی باید بیگاری بدن و هیچ جای دنیا حساب شون نمیکنن سر و کله ...

خیلی دوست دارم بیفتی دست کسی که پزشکی خونده و معیاراش عین خودته

نتیجش باید غم انگیز باشه

نه اصلا کسی که از بهترین دانشگاه های دنیا فول فاند میگیره واقعا خیلی بالاتر از یه پزشکه پزشک ها که ب ...

مهاجرت از طریق پزشکی به امریکای شمالی سخته ولی خیلیا با همه سختی هاش میتونن برن امریکا تخصص بگیرن و امریکا بهشت پزشکاست ، درامد یه پزشک متخصص و جراح تو امریکا چند برابر یه مهندسه ، کلا پزشکی تاپ لول همه ی کشوراست

🏃🏻‍♀️

داداش من که ملاکای درست حسابی داشت تو انتخابش گند زد

حالا داداش شما با ملاک سفیدی ایشالا خوشبخت بشه🤣

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

پزشکی پایینه؟؟😐دیگ حسادت نکنیم

پایین نیست ولی از نزدیک باهاشون زندگی کردم و از همه چیزشون خبر دارم 

دوران طرح، کتک خوردنشون توسط همراه مریضا، تهدید شدن 

یکیشون با پزشکی عمومی تو درمانگاه بود میگفت منشی که تلفن جواب میده حقوقش از من بیشتره 

بسته به این که طرح کجا برن منطقه محروم یا شهر درآمدشون فرق داره و دوست من تو دوران کرونا تو یکی از بیمارستان های دولتی شلوغ بود ماهی ۸ تومن میگرفت!!!! دوران رزیدنتی ماهی ۱۱ بهشون میدن 

واسه مطب زدن باید کلی امتیاز داشته باشی تا بتونی بزنی اونم نه توی شهر ! اطراف شهر ها 

پزشکی ۲۰ ساله پیش خوب بود نه الان 

اینجا خیلی آرمانی فکر میکنن درمورد پزشک ها

تاپیک ترکید 😅

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
بله با پسر پزشک ازدواج نمیکنه ولی میره سراغ ده برابر بهتر کارخونه دار و تاجر و املاکی و …  نه ...

نه یکی از دوستام پزشکی عمومی داره و الان کیلینک زیبایی داره ولی شوهرش مهندسیه با حقوق ۲۰ تومنی!!! 

واقعا ربطی نداره 

فکر نکنید پزشکا از مریخ اومدن!