2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47688 بازدید | 507 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گول خوردن چون کل زندگی رو تو پول میبینن  لذتی که بعد بهتر کردن حال ۱ نفر بهت دست میده قابل ...

شان یک تحصیلکرده همیشه بالاست 

اگر در عرصه بین الملل بخوانش هیشکی به گرد پاش هم نمیرسه بخصوص رشته های مهندسی که یه روز اعتصاب کنن و ابزارهاشون رو بگیرن از جامعه باید برگردید به زندگی غار نشینی :) چون اول مهندسی پیشرفت کرده و دست بقیه رو گرفته 

رفتار شماها قابل درکه برده سیستم درمان هستید باید خودتون رو تسکین بدید 

.

طبق رده بندی پزشکی ارزشش هزار برابر بیشتر از مهندسیه  بعد هم پزشکی که از ایران مهاجرت میکنه در ...

جوابش رو نده، حیف اون  انرژی هست که بخاطر همچین کسی که نجات جون آدمارو به معنی فرو بردن سر لای احشا میدونه تلف بشه 

عزیزم جسارت نباشه ولی همه چیز پول نیست اون دوتا دکتر هم اگه عاقل باشن که هستن نباید به همچین طرز تف ...

چقدر نظراتتون عجیبه بده مردی زن خوشگل و سفید پوست دوست داشته باشه؟؟این یه مسئله شخصیه چرا اینجوری برخورد میکنید یکی ام زن سبزه دوست داره 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خوش خیالن فک میکنن دکتر بهشون بله میده🤣دکتر هم میره با یکی در حد پرستیژ و کلاس خودش ازدواج میکنه ک ...

چرا آیند درمورد پزشک ها عجیب فکر میکنید؟؟؟ خیلی دوست پزشک دارم که حاضر نیست با پسر پزشک ازدواج کنه 

چرا انقد پزشکی رو بالا میدونن این سایت نمیدونم 

چرا آیند درمورد پزشک ها عجیب فکر میکنید؟؟؟ خیلی دوست پزشک دارم که حاضر نیست با پسر پزشک ازدواج کنه&n ...

پزشکی پایینه؟؟😐دیگ حسادت نکنیم

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
چرا آیند درمورد پزشک ها عجیب فکر میکنید؟؟؟ خیلی دوست پزشک دارم که حاضر نیست با پسر پزشک ازدواج کنه&n ...

بله با پسر پزشک ازدواج نمیکنه ولی میره سراغ ده برابر بهتر

کارخونه دار و تاجر و املاکی و … 

نه مهندسی که معلوم نیست درامدش چقدره اسی که چیزی نگفت ولی یه جوریه انگار بیشتر ۵۰ تومن در نمیاره 

چقد خانم دکترای دبیرستانی اینجا بهشون برخورده

کسی که پزشکه میره یه کشور دیگ اونا مدرک مارو قبول ندارن عزیزم معادل سازی میکنن میشه در حد پرستار باید  دوباره بخونه تا مدرک اونجارو بگیره بشه دکتر 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
میبینم گول خورده های صف کنکور که تا میانسالی باید بیگاری بدن و هیچ جای دنیا حساب شون نمیکنن سر و کله ...

شما پاشو برو کویت اونجا حسابت میکنن💀.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
میبینم گول خورده های صف کنکور که تا میانسالی باید بیگاری بدن و هیچ جای دنیا حساب شون نمیکنن سر و کله ...

پزشکای زیبایی اصلا نیازی نیس تا میانسالی بیگاری بدن

و‌تو جوونی خدادتومن درامد دارن 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
داداشم مهندسه و کار صادرات و واردات انجام میده. ملاکش دکتر بودن و اخلاق خوب و سفیدیه 🤫

خودش  ک  و  ن   دکتر شدن نداشته 

می خواد اینجوری به عقده هاش برسه

مگه میشه ملاک ازدواج شغل زن باشه؟

آدم یک روزی یک جایی عاشق میشه با یک اتفاقی

امیدوارم اون خانم ها حداقل دانا باشن

تو دوره ی دانشجویی خودشون را بدبخت نکنند