2777
2789
عنوان

عقدنامه باید دست کیه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 112 پست

میگن دست خانواده عروس

ولی ما از اول چون لازم بود دست خودمونه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

ما رسم داريم دست مادر زن باشه حتي موقع تحويل از محضر خودش و داماد و عروس ميرن تو دست عروس و دوماد نيفته

براي خودمم من و مادرم باهم رفتيم گرفتيم الانم دستشه 

مال مامانمم و خاله هام همه دسته مادربزرگمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رسم داريم دست مادر زن باشه حتي موقع تحويل از محضر خودش و داماد و عروس ميرن تو دست عروس و دوماد ني ...

ما رسم داریم تا عروسی دست خانواده داماده 

بعد عروسی میارن برای پدرم عروس 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

دست خودمونه(من و همسرم) اصولا سند ازدواج ماست! و طبیعتا باید پیش خودمون باشه🤷🏻‍♀️. 

کلا هیچ وقت یادم نمیاد رسم و رسوم خاصی با عنوان شگون بد و خوب داشته باشیم! 

همه چیز تو خانوادمون خیلی عادی بوده و هست. 

اصلا من جمله ی شگون داره و شگون نداره و … رو هیچوقت از هیچ‌یک از افراد خانوادم نشنیدم. 

برام عجیبه همیشه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

چه فرقی داره وقتی به راحتی میشه یه نسخه گرفت

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
چه فرقی داره وقتی به راحتی میشه یه نسخه گرفت

قدیم تر دیگه داخل سیستم نبوده و‌یه عقدنامه با برگه های زخیم و به قول بابام چفت و‌بست دار بوده که مهم بوده کجا باشه 

الان نه دیگه ثبت سیستمی هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

مادر داماد عقد نامه رو با کادو برای پدر و مادر عروس میاره تقدیمشون میکنه .که بهش میگن قباله پیچ.یه چیزی مثل پارچه مجلسی کادو میده. مثلا روز پاتختی مادرشوهر عقدنامه رو با کادو تزیین میکنه میاره برای خانواده عروس، خانواده عروس هم خلعتی میدن ب خانواده داماد

چشم به راه...
خب ببین جناب حالد یه رسمه مثلا میگن که خود دختر و پسر عجولانه تصمیمی نگیرن یا خدایی نکرده پسر زنش رو ...

خودت اولش میگی پسر و دختر دیگه مستقل شدن و میتونن تصمیم بگیرن حالا میگی شاید دختر و پسر عجولانه تصمیم بگیرن با خودت چند چندی؟

بدون عقد نامه هم میشه همه کاری کرد نهایتا عقد نامه المثنی میگیرن

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

دست خانواده داماد

عیب نداره دست خانواده داماد باشه دلشون خوش باشه مثلا به قول خودتون اختیار دارن😂😂😂😂

منم دست خانواده نامزدم بود اما راحتتت جدا شدم جوری که الان رفتن از دست قاضی و‌همه شاکی شدن که این چجوری انقدر زود جدا شد 

چون سرشون به اختیار داشتن و‌ ما خانواده پسریم و‌ما بزرگیم هیچی بهش نمیدیم پدرشون رو در میاریم گرم بود نفهمیدن چیشد🤣🤣🤣🤣

چه ربطی به شگون دارهاونی که بخواد طلاق بگیره می گیره چه باعقد نامه چه بی عقد نامه!!!اینا رسم و رسوما ...

دقیقا مال من دست شوهر سابقم بود رفتم بدون سند درخواست طلاق دادم، کلا تو دفتری ک عقد کردی همه چی سیستمی هست دیگ

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

خودت اولش میگی پسر و دختر دیگه مستقل شدن و میتونن تصمیم بگیرن حالا میگی شاید دختر و پسر عجولانه تصمی ...

من منظورم در واقع همون رسم قدیمه چون عقد نامه همون چیزی بود که میدادن دست روس و‌دوماد 

وگرنه الان که دیگه ثبت سیستمی هست و یه برگه آچهار این حرفارو نداره که بخواد اختیار رو تعیین کنه 

آخه شما میگه اختیار همه چی دست پسر و خانوادشه

هعیییی کاشکی این مرد سالاری تموم شه.با همین حرفا تو دوران بارداریم از شوهرم کتک خوردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس