2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47688 بازدید | 507 پست
پس چیو مقایسه کنیم؟

چطور داداشت سفیدی براش مهمه ولی دخترای مردم فقط داداشت خوببببب در بیارهههه براشون مهم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حرفا میزنیا مشکل دارین کلا 

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

رک بگم کاری به تاپیک استارتر ندارم ولی اینقدر بعضی مشاغل مثل پزشکی یا فرهنگی ادعا و اعتماد به سقف کاذب دارن که دخترهای شاغل در اون شغل همینطور سختگیری میکنن تاااا فرصتهای ازدواجشون از دست میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی دانشجوهای پزشکی یا دندون که با دکترا ازدواج نمیکنن آخه عزیزم،و اینکه خود داداشم تقریبااا به ان ...

درامدش حدودی چقدره؟

خونه و ماشین داره؟

هیکل و قیافه داداشت چی؟ بهشون میخوره 

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

والله دادش منم مهندس برق هست و تحصیلات بالا داره، و خونه و ماشین و .. هم داره ولی جرات نمیکردی ...

داداش من و پسر عموم برق شریف و دانشگاه تهران خوندن دنبال مهاجرت به آمریکا بودن و رفتن خیلی ادعا داشتن اصلا پزشک رو در سطح خودشون نمیدیدن

.

یه تاپیک ساده درباره خواستگاری.

خوب معلومه همیشه یکی از ملاکا ظاهر طرفه.

ایشونم فقط یکی از ملاکا رو سفیدی گفت در کنار اخلاق خوب و ...

چرا بعضیا تحمل شنیدن یه خواستگاری هم ندارن بخاطر تنگ نظری

بعد خودشون دنبال انواع دعا هستن تا ازدواج کنن

گاها اول باید مراقب رفتارمون باشیم بعد دعاهامون

داداشم مهندسه و کار صادرات و واردات انجام میده. ملاکش دکتر بودن و اخلاق خوب و سفیدیه 🤫

بدت نیاد ولی یه پزشک سخت راضی میشه با مهندس ازدواج کنه

من خودمم دانشجوی پزشکییَم،  چه من چه دوستام این نظر رو داریم که با کسی ازدواج کنیم گه. شغلمون به هم مرتبط باشه تا خوب درک کنیم همدیگرو از هر لحاظ

داداش من و پسر عموم برق شریف و دانشگاه تهران خوندن دنبال مهاجرت به آمریکا بودن و رفتن خیلی ادعا داشت ...

این رفتارا آنرماله 

هممون آدمیم و بدون توجه به شغلمون در یه سطحیم 

این درسته که هر کسی باید با یکی ازدواج کنه که تو فیلد خودشه چون تجربه نشون داده اینطوری ازدواج موفق تر میشه

اما اینکه آدم هایی با شغل های دیگه رو در حد خودت ندونی نشون دهنده اختلال خودبزرگ بینیه

این رفتارا آنرماله  هممون آدمیم و بدون توجه به شغلمون در یه سطحیم  این درسته که هر کسی ب ...

نه اصلا کسی که از بهترین دانشگاه های دنیا فول فاند میگیره واقعا خیلی بالاتر از یه پزشکه پزشک ها که با اون وضعیت معادسازی مدرک هاشون خیلی هاشون نمیتونن مهاجرت کنن چه برسه که با فول فاند برن آمریکا اتفاقا اون اقا دچار خود کم بینی بوده که میگن جرات نمی‌کردیم بریم سمت پزشک مگه جرات میخواد ؟

جرات قبلا یک واژه پر مفهوم بود برای کارهای مهم استفاده می‌شد   

.

دقیقا😂😂لقمه های گنده میگیره

تازه لقمه ی گندش هیچی، اگه پزشکش سفید نباشه هم نمیپسندن💀

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
اون که دانشجو دندون پزشکیه شغلی هم نداره ؟؟؟ دیگه چه شغلی و کاری باید داشته باشه تا حسابش کنین😁

این رو که گفت هر دو تا ابروی من پرید بالا خدایی اعتماد به نفس چیز خوبی هست که داداش استارتر داره