2777
2789
عنوان

رنگ مو میخوام بذارم بلد نیستم

108 بازدید | 16 پست

سلام خانوما خوبین 

من میخوام برا عید یه تغییری به موهام بدم رفتم رنگ گرفتم مارک مارال شکلاتی و اکسیدانم پیگار 

رنگ خود موهام سیاهه و زیاد هم سفیدی نداره موهام قدشم از شونه هام ۷ یا ۸ سانت پایینه حجمشم متوسطه 

میشه لطفا راهنمایی کنین من چقد از موادو قاطی کنم و چجوری 

مرسی از کسایی ک وقت میذارن میخونن و جواب میدن😘

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیخوام خیلی روشن باشه به پوستم نیاد فک کنم

مشکی به این راحتی لیفت نمیشه

یعنی اینو بزنی فوقش یه سایه شکلاتی بیافته

روشن کننده دکلره نیست، مثل رنگه چند سانت قاطی می‌کنن یه کم رنگو بازتر میکنه همین

مشکی به این راحتی لیفت نمیشه یعنی اینو بزنی فوقش یه سایه شکلاتی بیافته روشن کننده دکلره نیست، مثل ...

آهان باشه حالا اون یکی هارو چقد قاطی کنم

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر
😭😂نه پول ندارم دیگ 

پس سفره یه بار مصرف بذار زیرت.رو صورتت  و گوشات کرم مرطوب کنن بزن که رنگی نشه.لباس های قدیمیت هم بپوش چون ممکنه رنگی بشه.اخر سرهم که گذاشتی موهاتو مثل شامپو ماساژ بده همه جاش یه دست شه.تو گوگل سرچ کنی نوشته چقدر بذاری بمونه و نکته ها و نوشته

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌