سلام دوستان من خونه مامانم هستم میخوام از شوهرم جدا بشم از طرفی هیچ کس نمیاد برگه اعسار از هزینه دادرسی رو امضا کنه برام میگن تو روحرفت نمیمونی میری خونه از طرفی همش بهم میگن تصمیم قاطع بگیر ازون ورم شوهرم وقتی میبینه با منت کشی بر نمیگردم داد و بیداد میکنه مامانم به جای این که حامی من باشه میگه دو ماه دارم خرج تو بچه ت رو میدم این به جای دستت درد نکنه هست ساکت رو ببند برو خونه با من قهر میکنه حرف نمیزنه ولی خدا شاهده تو این مدت در حد توانم برای خونه خرج کردم اما به حساب نمیاره حرفم بزنم میگه باشه چقدر خرج کردی بهت میدم از خونه من برو بیرون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
1480 اگ اشتباه نکنم من یبار زنگ زدم واسه ینفر راهنمایی گرفتم میگفتن اگر بخای جدا بشی کمکت میکنن اگر شرایطش رو نداشته باشی نمیدونم بکجا معرفیت میکنن از سمت اونا حمایت میشی
حسم میگه دوست داری برگردی این تاپیکم ردی ابنجا چهار نفر بگن برگرد توام برگردی
نه دلم نمیخواد برگردم اما انتظار دارم خانواده م تو این شرایط درکم کنه پشتم باشن نه از لحاظ عاطفی حمایتم میکنن نه قانونی من به جز خونه مامانم کجا رو دارم پناه ببرم