2777
2789

دل درد دارم گاهی زیر شکمم میگیره گاهی پهلوی سمت راستم تیر می‌کشه کمردرد دردهای پریودی اما پریود نشدم 

امکان داره باردار باشم؟

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  الان بی بی چک بزنی نشون میده

منم این علائم رو دارم تقریبا،سه هفته از موعدم گذشته،دو تا بی بی چک اولم هاله انداخت ولی سه تای بعدی منفی شد!! الان دقیقا باید منتظر بارداری باشم یا پریود؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

اره  الان بی بی چک بزنی نشون میده

وای سلام دلم براتون تنگ شده من همون کاربری توسکا هستم ک باهم حرف می‌زدیم درمورد بارداری 

شما باردار شدی ؟

من تو اقدامم

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
و منی که نزدیک سه هفته از موعدم گذشته و پریود نشدم هنوز😣

بارداری!!!

بارداری!!!

پنج تا بی بی زدم،دوتای اول هاله انداخت ولی سه تای آخر منفی شد! مگه نباید توی بارداری با گذشت زمان خط دوم بی بی چک پررنگ تر بشه؟؟ پس چرا واسه من منفی شد؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

وای سلام دلم براتون تنگ شده من همون کاربری توسکا هستم ک باهم حرف می‌زدیم درمورد بارداری  شما ب ...

سلام عزیزم ، خوبی؟ انشاءالله که باردار باشی و دلت شاد شه و کلی ذوق کنیم، چطور تا الان بی بی چک نزدی؟

من هنوز نه ، این ماه اگر وضعیتم خوب باشه میرم آی یو آی میکنم

سلام عزیزم ، خوبی؟ انشاءالله که باردار باشی و دلت شاد شه و کلی ذوق کنیم، چطور تا الان بی بی چک نزدی؟ ...

مرررررسیییی عزیزم از بیبی چک خاطره خوب ندارم بس ک منفی دیدم گفتم بزار پونزده روز بشه عقب افتادن پریودیم برم آزمایش 

مرررررسیییی عزیزم از بیبی چک خاطره خوب ندارم بس ک منفی دیدم گفتم بزار پونزده روز بشه عقب افتادن پریو ...

منم همینطور ، اما انشاءالله اندفه سورپرایز شی و مثبت بشه، پس تا نه روز دیگه حواست باشه کار سنگین انجام ندی، حتماً خبرم کنی ، انشاءالله با خبر خوش میای، زیاد سایت نمیام هراز گاهی یه سر میزنم اما منتظر خبر خوشت هستم و میام خبر میگیرم

منم همینطور ، اما انشاءالله اندفه سورپرایز شی و مثبت بشه، پس تا نه روز دیگه حواست باشه کار سنگین انج ...

مرررررسیییی عزیزم انشاالله اون کاربریم  معلق شد پس اینجا انشاالله شمام بهم خبر خوش میدی برای منم دعا کن مرررررسیییی عزیزم

مرررررسیییی عزیزم انشاالله اون کاربریم  معلق شد پس اینجا انشاالله شمام بهم خبر خوش میدی برای من ...

چشم حتما قشنگم، من همیشه به یاد و دعاگوت هستم انشاءالله که مامان شدی 

انشاءالله توکل به خدا