2777
2789

خانما شوهرم هایپر داره بزرگه 

نمیزاره من خوراکی بردارم  یعنی می تونم بر دارم ولی از ته دلش راضی نیست اعصابش خرد میشه . میگ چک دارم برای مردمه بایدفروش بره.

من چیکا کنم؟ دلم خیلی خوراکی میخواد . جوری ک تو لاین مغازش قدم میزنم ‌ مغازه خیلی بزرگه . پشت سرم میاد ببینه چیزی بر ندارم.    الان دلم خوراکی می خواد ‌ دلم میخواد برم چیپس و آلو جنگلی بگیرم. ولی می دونم حرصش میگیره چیکا کنم واقعا .کلی چک هم داره. دلم بستنی هم میخواد . منم ادمیم نیستم زیاد هله هوله بخورم ‌ گاهی وقتا شدیدا هوس می کنم ‌. الان مغازه نیست  رفت جایی کار داشت من برم مغازه اطراف بخرم . 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم نمیشه 

بقرآن مجید راست میگم

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

همیشه فک میکردم کسایی که مغازه دارن هرموقع دلشون بخواد هرچیزی خواستن برمیدارن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️