2777
2789

سلاممم خانمهای خوشگل و مهربون نی نی سایتی 

میلاد مهدی فاطمه رو بهتون تبریک ميگم،  ان شاءالله شاهد ظهورشون باشیم و فرزندانی تربیت کنیم که در سپاهش باشن 🌱🤍 

خانوما امشب خیلی شب عزیزی هستش 

من تابستون پارسال دوتا از اعضا خانواده ام بستری شدن بیمارستان با بیماری های خیلی جدی و در حال مرگ دو از جونشون ... یادمه یه شب تو بیمارستان خیلی دلم گرفته بودش دیگه کسی و چیزی نبود که خدا رو بهش قسم نداده باشم و نذر نکرده باشم ... اون لحظه اومد تو ذهنم خدا رو قسم بدم به جان مهدی فاطمه اش و خدارو صد مرتبه شکر که حاجت گرفتم و عزیزام بازم سلامتی‌شان رو به دست آوردن 

حالا هم تو این شب عزیز ، میخوایم خدا رو قسم بدیم به حضرت مهدی ، عزیز دل فاطمه س   و امید حضرت علی   و یاور امام حسین ... که کمکمون کنه ... 

آرزوهامون رو به حق شب عزیز برآورده کنه 

همه ی مریضا رو شفا بده 

عاقبت به خیرمون کنه

کمکمون کنه صبور باشیم و بهمون نیرویی بده بتونیم از پس مشکلات زندگی بر بیایم 

دست تموم جوونا رو بگیره 

دل عاشقا رو بهم برسونه 

و دامن خانومایی که دوس دارن نی نی داشته باشن به حق امام زمان سبز شه ...‌

من نذر صلوات کردم برای سلامتی امام زمانم ... اونم ۵۰ تا لطفا هر کدوم فرستادین و شرکت کردین اطلاع بدین ... 

حاجت روا بشین قشنگ های من🤍❤️

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
کاش حضرت مهدی واسطه شه پیش خدا دوست منم شفا بگیره .😭

ان شاءالله شفا میگیرن من براشون دعا میکنم حتما لطفا اسمشون رو بگین 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.