2777
2789
عنوان

یادگاری من از کنکور🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 71 پست
نه خیلی تراز سوابق رو بد دادن

آره پسر منم معدلش ترازش رو آورد پایین.

تراز کل هفت و خورده ای شد دقیقا هزار تا اومد پایین😔

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا دلم نمیخواد نمیتونم دیگ واسه کنکور بخونم دوستام همه میرن .خونوادم زور میگن نمیدونم هنوز هیچ بر ...

با خانواده ات باهم برید مشاور

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

پس چرا پسر منو تمام مشاورا میگفتن نهایتا ۲۴۰۰ بیاره ولی رتبش رد شد؟تازه دوستش هم تراز ۱۰۳۰۰معدل ۱۹ ر ...

شاید مشاورا غلط گفتن احتمال داره دیگه  .والا  بمن که با ترازم بهتر از خوشبینانه تخمین رتبه ها دادن

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

تا ۹۰۰۰ کشوری هم پزشکی داد پارسال منطقه مهمه سهمیه ای که برای اون منطقه در نظر می‌گیرند وظرفیت ها

اهاا

پیرا و پرستاری که میاری نه؟

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

نمی دونم تعهدی چجوره همه ازش بد میگن

میخوای مهاجرت کنی؟ 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.