2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 160 وزن 80

وای

مجردی؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

کافیه جاریت ی متلک آبدار بهت بندازه تا باربی نشی ول نمیکنی خودم اینجوری لاغر شدم‌😂

دعا کن براش

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

من 160 وزن 80

آره زیاده وزنت 

من با قد 163 وزنم 67 میگم چاقم 

حتما یه فکری کن 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

منم همینطور خیر سرم غذامو کم کردم قند و شکرم حذف دریغ از ی ذره لاغر شدن شکم بیصاحاب انکار بزرگترم شده انگار برعکس کار میکنه رژیمم میگیری بازم این هیکل تخمی درست نمیشه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

تنها کارکرد مثبت جاری همین بود 😜بیا من جاری تو بشم جلو مادرشوهرمون اذیتت کنم

آره جلو همه فامیل بهم تیکه بندار بگو بشکه خانوم چطوری 😂😂

همسر آینده امیر حسین شرکت کننده عشق ابدی 

منم همینطور خیر سرم غذامو کم کردم قند و شکرم حذف دریغ از ی ذره لاغر شدن شکم بیصاحاب انکار بزرگترم شد ...

شکم بخاطر حجم زیاد تو یک وعده هست باید حجم وعده کم کنی هم مایعات هم غذا 

ورزش هم کنی

شکم بخاطر حجم زیاد تو یک وعده هست باید حجم وعده کم کنی هم مایعات هم غذا ورزش هم کنی

میگم کم کردم ک 😑

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون