2777
2789
عنوان

یادگاری من از کنکور🥲💔

878 بازدید | 71 پست

کنکور تموم شد و من موندم با آرزوهایی که باید خاک کنم

خدایا دیدی چقد تلاش کردم توی این یک سال دیدی چه شب ها تا ساعت ۲ بیدار می موندم و صبح چشمام می سوخت فقط دیدی که وقتی داشتم تست می زدم بابابزرگ نابینام میخواست بره دسشویی یا کاری داشت و می بردمش با اینکه خودم درس داشتم دیدی در کنار زحماتم خودم غذا می پختم چون مامانم پا درد داشت و نمی تونست پای گاز وایسه دیدی فقط میخواستم بابا مامانمو خوشحال کنم تا از این پیر تر نشننننن

دیدی توی جایی زندگی کردم ک همه دخترای همسن من یا ازدواج کردن یا باردار اند الان و من فقط این مسیر رو رفتم

دیدی همه ی اینا روووو یعد اونی که میخواستم نشد😭😭😭

من فقط پزشکی روزانه شهر خودمون رو میخواستم الان با رتبه ۲۵۰۰ تهش سیستان و بلوچستانه که نمی رم و مجبورم برم تعهدی 💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقلش دیگه هیچ وقت کنکور نمیدی

منو باش که نمیزارن برن پرستاری ازاد و میگن باید دارو فیزیو قبول شی .هیچ حوصله کنکورو ندارم💔

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

امروز با چشمای گرون از صبح زوددد با گریه کتابامو جمع کردم لعنت به این دنیا

به خدا منم شب با گریه خابیدم و صبحم زود بیدار شدم با دلهره💔

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

نه الان فقط با منطقه می سنجن این منطقه اس

رادیو لوژی هم نمیاری؟‌

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

با ۲۵۰۰ میاری شهرای کوچکتر البته

فیزیو دانشگاهای خوبم میاری دارو هم میاری

خوب انتخاب رشته کن

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.