2777
2789

خب از بس باهام سر چیزای مسخره و بیخود هر روز خدا قهر میکنه منم خودم اعصابم خورد بود قهرشو دیدم دیگه صبرم لبریز شد یک عالمه جیغ زدم و بهش حرفای بد زدم گفتم تا همیشه برو شناسنامش و وسایلشم دادم گفتم دیگه نیا ولی الان دلم براش تنگه 

اون خیلی بهم ظلم میکنه هر روز سر ی موضوع جدید قهر میکنه خب منم آدمم صبرم حدی داره

الان از هرجا بش پیام دادم بلاکم کرد و کلی بش اصرار کردم جواب نمیده

همیشه پیشش خوار خفیف بودم همیشه من عاشقش بودم اون ناز کرد

ولی الان دلم تنگه راستی ممکنه بخونه این تاپیکو چون اکانتمو پیدا کرد از همینجا بت میگم دوستت دارم منو ببخش😭😭😭 

خب عصبی شدم عصبییییی

.

رفتارت باعث میشه به چشمش یه زن ضعیف بیای واسه همین نمی‌افته دنبالت

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه کار بجای باریک نکشید اون تورو بیرون کنه .اگه اون قهر قهرو از رفتارای خود شما نشات میگیره میدونی چرا چون نازشو میکشی شبیه مردایی که زنشونو به باد کتک میگیرن بعد انتظار دارن هیچ اتفاقی نیفتاده .حتما رابطه شما به مشاوره نیاز داره.ناز برای زنه کم مرداتونو لوس کنین .تو باید جوری  رفتارکنی اون از خاله بازی دست برداره

اون رفتار اولت بد رفتار دومت بدتر .. حالا هر چ بیشتر التماس کنی بیشتر از دستت میره

یعنی دیگه برنمیگرده؟ چون شناسنامه و همه چیشو بش دادم که بره راستش خودم خیلی از قهراش خسته شدم خیلی خیلی 

.

نباید مینداختی بیرون الان که انداختی نباید پیام میدادی میزاشتی خودش بیاد

اخه از دیشب تا همین الان انقد استرس داشتم هرچی چشمامو بستم یک ثانیه خابم نبرد همش قلبم تند تند میزد

.

اشتباه اشتباه دیگ نباید بهش پیام میدادی زنگ میزدی ناز میکشیدی نقطه ضعفتو بلده 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون