2777
2789
عنوان

خانوما متاهل به نظر شما مردی که

188 بازدید | 22 پست

قبل زا عقد کنترلگره روی حجاب گیر میده بازار رفتن‌رو دوس نداره گوشی چک‌میکنه تهمت هم شده بهم‌زده ینی توهم‌زده .‌

ولی بهم‌میگه ازدواج‌کردیم‌برو باشگاه رانندگی کن سر کار برو . 

به نظر شما اینا رو واقعی میگه یا وعده الکیه؟

وعده سرخرمن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این اخلاقیات سر کار نمیزاره برم‌درسته ؟عقلم‌میگه با این‌شکاکیت از خونه بیرون نمیزاره برم درست و ح ...

بله مطمئنا وقتی خرش از پل گذشت بهانه تراشی میکنه 

بهونشم میشه این ...من مردم مردا رو بهتر میشناسم.بشین خونه..

مگه اینکه زرنگی کنی مثلا تا قبل ازدواج معلم بشی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم