2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دختر من به پروتئین گاوی حساسیت داره ببلاک کامفورت لاکتوزش کمه بخاطر همین یبوست گرفته 

خدایا فک کردم شیر خشک میدم دیگه این دردسرآفرین ندارم

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
بچت چند وقتشه،پسر من ۴۲ روزشه اصلا شبا نمیخوابه ،نمیدونم چکار کنم

۱۸ روزشه‌. برعکس دختر من روز اذیته بیشتر. اگر کولیک اذیتش میکنه قطره اینفاکول خوبه.گرونه ولی تاثر گزاره

دخترت به لاکتوز حساسیت نداره این شیر لاکتوزش کمه بخاطر همین یبوست میگیره  رفلاکس داره؟

ینی چی؟ چون لاکتوزش کمه یبوست گرفته؟ یا منظورت اینه کلا نباید لاکتوز داشته باشه؟ 

آره باید شیرش لاکتوز داشته باشه که راحت دستشویی کنه 

از دیشب دوباره آپتامیل دادم خدا رو شکر صب شکمش کار کرد. اولش سفت بود ولی بعدش که انگار مال شیر دیشب تالا بود خوب بود. کلا انگار از دیشب که شیرش عوض کردم راحتره.امیدوارم خوب شه دیگه