2777
2789
عنوان

به نظر شما حق با صاحب خونس يا ما؟

155 بازدید | 17 پست

ما ١٥ دي قرار داد خونه رو نوشتيم و ١٠٠ تومن به صاحب خونه داديم و قرار داد تحويل خونه رو ٥ بهمن نوشتيم مستاجر قبلي  دقيقا روز ٥ بهمن تخليه كرد و همون روز صاحب خونه زنگ زد ك تا غروب خونه تخليه ميشه قبل تحويل مستاجر دوباره ٢٠ تومن براش كارت ب كارت كرديم و ٣٠ تومنش موند چون بانكا تعطيل بود نميشد كامل بزنيم. خلاصه ما تا پول رو زديم و كليد رو تحويل گرفتيم شد ١١ بهمن ( چون خود صاحب خونه شماره حساب اشتباه داده بود طول كشيد من دوبار بانك رفتم ب خاطر اشتباهش) بعد متوجه شديم سنگ سرويس بهداشتي شكسته و از تو پاركينگ نم داده خلاصه صاحب خونه خودش كليد داشت و هي رفت و امد داشت به خونه ما هم قرار بود رنگ بزنيم ايشون هم لوازم بنايي اورده بود ك سنگو عوض كنه و ايزوگام كنه سرويسو شوهرم اعصابش خورد شد و گفت هر وقت كارتون تموم شد خونه صحيح و سالم شد بعد ب من تحويل بدين چون روي رنگ گرد و خاك ميشينه بنايي دارين. 

خلاصه اينا تا كارشون تموم شد شد ٢٠ بهمن 

البته اينم بگم قرار شد ما رنگ بزنيم و پول رنگو خود صاحب خونه بده  توي بنگاه قيد شد 

حالا با هزار مكافات ما رنگ زديم حتي جلوي راه پله رو هم رنگ زديم و حسابي تميز كرديم خونه رو ،،، ديشب اومد رنگو ديد و گفت فردا ٥ اسفنده شما بايد كرايه كامل از ٥ بهمن تا پنج اسفند بدين در صورتي ك ما تازه از بيستم در اصل شرو ب تميز كاري و رنگ كرديم شوهرم گفت ما بايد نصف كرايه خونه رو بديم ولي اون اصرار داشت چون قرار داد داريم بايد از پنجم بدين ايا حق با اونه واقعا؟ يا از زماني ك كليد ميدن بايد حساب بشه؟ حتي سر رنگ هم يكم اذيت كرد كه ماهانه ١ تومن از كرايه كم كنيد يك جا كم نكنيد… كل رنگ پولش شد ٢/٥ كه اگه ميخواست نقاش بياره حداقل بايد ده تومن هزينه ميكرد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق قرارداد میتونه پول بگیره ازتون ولی مرام داشته باشه نباید بگیره باید با ملایمت باهاش صحبت کنید وگرنه قانون قرارداد رو میشناسه 

واسه رنگ هم باید میگفتید یا نقاش بیار یا هزینه نقاش هم رو هم حساب می‌کردید 

بحث با احمق ممنوع 🤚
عجب آدمایی پیدا میشن ماهم گرفتار شدیم ولی نه به این شدت

خيلي منت ميزارن همش ميگن چون تازه عروس دامادين من اينقد كم كردم كرايتون كمه …خونه خيلي كثيف بود و شوهرم ٥ دست رنگ زد ولي ديگ از دفعه بعد خونه هر چقدرم كثيف باشه رنگ نميزنم😅😅

از روزی که در قرار داد نوشتید کلید تحویل میشه

خب از اون روز تحويل ندادن ،،، ما در اصل ٢٠ اسفند خونه رو تحويل گرفتيم كليد داشتيم اما صاحب خونه خودش اونجا بود در حال بنايي و كرايه خونه خالي ك ما اثاث نبرديمو ميخواد بگيره

از روزی که خونه رو تحویلتون داده سالم شده باید حساب کنه

مشكل اينجاس ميگه من بنايي ميكردم كاري نداشتم شما ميومديد تميز ميكرديد رنگتونو ميزديد،حتي تازه ديشب كليد انباري رو به ما داده 

خب از اون روز تحويل ندادن ،،، ما در اصل ٢٠ اسفند خونه رو تحويل گرفتيم كليد داشتيم اما صاحب خونه خودش ...

دوست عزیز چون در قولنامه ننوشتید این مشکلات قانون حق را به صاحبخانه میده 

طبق قرارداد میتونه پول بگیره ازتون ولی مرام داشته باشه نباید بگیره باید با ملایمت باهاش صحبت کنید وگ ...

شوهرم ديد چون اونا تخفيف دادن گفت براشون مجاني رنگ ميزنم فقط پول رنگو ميگيرم. امشب حالا ميخوايم با بنگاه صحبت كنيم بگيم ما در اصل از بيستم تحويل گرفتيم. دعوا نكرديم با ملايمت حرف زديم اما گوش نداد

دوست عزیز چون در قولنامه ننوشتید این مشکلات قانون حق را به صاحبخانه میده 

اما من چند جا خوندم از روز تحويل خونه ، مستاجر قبلي خودش كليد رو ١٠ بهمن تحويل داد چون پولشو نداده بودن كامل

حالا با بنگاه صحبت ميكنيم چون بنگاه گفت خونه رو دير و زود تحويل گرفتيم تاريخ قرار دادو عوض ميكنم براتون

شوهرم ديد چون اونا تخفيف دادن گفت براشون مجاني رنگ ميزنم فقط پول رنگو ميگيرم. امشب حالا ميخوايم با ب ...

اگه دیدی نشد اشکال نداره فدای سرتون اول زندگیتونه خاطره بد درست نکنید برای خودتون 

منم خونه مادرم یک ماه تخلیه کردن بخاطر نشتی دسشویی ولی صاحب خونه کل کرایه یک ماه و گرفت با اینکه تخلیه بود خونه 

دیگه دور دور ایناست عزیزم هرکی چهار متر خونه داره شده ارباب مردم و زور میگه 

بحث با احمق ممنوع 🤚