ما ١٥ دي قرار داد خونه رو نوشتيم و ١٠٠ تومن به صاحب خونه داديم و قرار داد تحويل خونه رو ٥ بهمن نوشتيم مستاجر قبلي دقيقا روز ٥ بهمن تخليه كرد و همون روز صاحب خونه زنگ زد ك تا غروب خونه تخليه ميشه قبل تحويل مستاجر دوباره ٢٠ تومن براش كارت ب كارت كرديم و ٣٠ تومنش موند چون بانكا تعطيل بود نميشد كامل بزنيم. خلاصه ما تا پول رو زديم و كليد رو تحويل گرفتيم شد ١١ بهمن ( چون خود صاحب خونه شماره حساب اشتباه داده بود طول كشيد من دوبار بانك رفتم ب خاطر اشتباهش) بعد متوجه شديم سنگ سرويس بهداشتي شكسته و از تو پاركينگ نم داده خلاصه صاحب خونه خودش كليد داشت و هي رفت و امد داشت به خونه ما هم قرار بود رنگ بزنيم ايشون هم لوازم بنايي اورده بود ك سنگو عوض كنه و ايزوگام كنه سرويسو شوهرم اعصابش خورد شد و گفت هر وقت كارتون تموم شد خونه صحيح و سالم شد بعد ب من تحويل بدين چون روي رنگ گرد و خاك ميشينه بنايي دارين.
خلاصه اينا تا كارشون تموم شد شد ٢٠ بهمن
البته اينم بگم قرار شد ما رنگ بزنيم و پول رنگو خود صاحب خونه بده توي بنگاه قيد شد
حالا با هزار مكافات ما رنگ زديم حتي جلوي راه پله رو هم رنگ زديم و حسابي تميز كرديم خونه رو ،،، ديشب اومد رنگو ديد و گفت فردا ٥ اسفنده شما بايد كرايه كامل از ٥ بهمن تا پنج اسفند بدين در صورتي ك ما تازه از بيستم در اصل شرو ب تميز كاري و رنگ كرديم شوهرم گفت ما بايد نصف كرايه خونه رو بديم ولي اون اصرار داشت چون قرار داد داريم بايد از پنجم بدين ايا حق با اونه واقعا؟ يا از زماني ك كليد ميدن بايد حساب بشه؟ حتي سر رنگ هم يكم اذيت كرد كه ماهانه ١ تومن از كرايه كم كنيد يك جا كم نكنيد… كل رنگ پولش شد ٢/٥ كه اگه ميخواست نقاش بياره حداقل بايد ده تومن هزينه ميكرد .