2777
2789

حتما دوباره ببر متخصص کودک

پسر منم همین بود پنج دوره بردم دکتر، جهاربارش رو میبردم درمانگاه پبش خونمون دکتر عمومی

بار اخر بردم دکتر کودکان با با داروهاش الحمدلله خوب شد

گفته بود سرفش ادامه دار شد باید از اسپری دهانی براش بزنم

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
حتما دوباره ببر متخصص کودک پسر منم همین بود پنج دوره بردم دکتر، جهاربارش رو میبردم درمانگاه پبش خون ...

منم خیلی نگرانم..حتی شبام تا صبح چند بار بیدار میشه از شدت سرفه هاش..عزیزم دارو چی بهش داد؟اسماشونو میدونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرفه پسرمو با دم کرده شیرین بیان خوب کردم ،،هر چی دارو دادم خوب نشد که نشد ،،از سرفه های زیاد دل درد گرفته بود یه روزه با دولیوان دم کرده خوب شد دیگه اثری نیست با وجود اینکه بازم سرما خورد ولی از گلو‌مشکلی نداشت 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
 منم خیلی نگرانم..حتی شبام تا صبح چند بار بیدار میشه از شدت سرفه هاش..عزیزم دارو چی بهش داد؟اسم ...

ببین صدای سرفه بچه خلط داره از سینش هست؟؟ 

یا سرفهدهاش خشکه

اکسپتورانت برای صدای سرفه که از سینه بچه میومد

انتی بیوتیک قرص سفکسیم برای کودک بود

و قطره بینی و کتوتیفن

اسپری دهانی رو گفته بود اگه بعد سه روز سرفش خوب نشد بدم، که الخمدلله خوب شد

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
ممنونم ازینک تجربتونو بهم گفتین .حتما دم میکنم براش

خواهش میکنم عزیزم ،،امیدوارم بلا از شما و خانواده محترم دور باشه

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

[QUOTE=329645154]نه سرفه هاش خلط داره و از سینش میاد[/QUOTE

عزیزم حتما پسرت رو دکتر ببر و درمانش رو کامل کن

بخاطر این گفتم که دکتر گفته درمان نشه بچه دجار رماتیسم میشه و یا تبدیل به آسم میشه