2777
2789
عنوان

از بعضی از خانومای عملی متنفرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 6820 بازدید | 162 پست
ببین عزیزم من خودم خدادای قد بلند و پوست سفید عین برف و هیکل قشنگ و دماغ کوچیک دارم جوری ک واقعا واق ...

عزیزم من چهرتونو ندیدم ولی شما مشخصا زیبایی باطنی هم دارید که مطمئنم همین روی چهرتونم اثر گذاشته

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂میبنی توروخدا 

عمل میکنن خب دیگه نیازی ب آرایش نیست ما معمولیا یکم آرایش میکنیم همچی با ادا میگه وای آرایش از مد افتاده انگار یادش رفته خودش کوبیده از نو ساخته مشخصه نیازی ب آرایش نیس

رک بگم؟بینیتو عمل کنی چهره ت فوق العاده شیک میشه و تاابد عاشق خودتی و اعتماد بنفس خواهی داشت ازمن ب ...

یه طوری گفتی    منم دلم خواستتتت.     سر بینیم گوشتیه و میخندم افتادگی داره

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بنظر من اصلا مهم نیست 

جالبه من هیچ گونه عمل و حتی با موهای جو گندمی رنگ مو هم ندارم

بچه رو میبرم دکتر گوش حلق بینی دکترش میگه بینیتو کجا عمل کردی 😐

یا همه از لایتم میپرسن و کلی تعریف میکنن و واقعا هم حس خوبی میگیرم، این اتفاق از وقتی افتاد که خودمو باور کردم و از مقایسه دست کشیدم 

وای بیا برو عزیزم برو اره من ب شما عملیا حسادت میکنم

باید خدمتتون عرض کنم که من حتی یه دونه عملم روی چهرم ندارم 

و هروقتم احساس نیاز کنم تعلل نمیکنم که یه وقت توی جامعه ظاهربین معمولی به حساب نیام و نسبت به بقیه بغض و حسادت نداشته باشم.

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
ببین عزیزم من خودم خدادای قد بلند و پوست سفید عین برف و هیکل قشنگ و دماغ کوچیک دارم جوری ک واقعا واق ...

واقعا شیفته این حجم از شعور و قلب پاکت شدم

امیدوارم همیشه هرلحظه تو زندگیت حال دلت خوب باشه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

عزیزم این بحث بی فابدست چون نچرالا طرف شما رو میگیرن عملیا طرف عملیا رو .ولی این حجم از شباهت آدمها ...

من نچرالم ولی میگم اگه همسایه من رفت ژل لب زد یا اون یکی دماغش رو عمل کرد به من هیچ ربطی نداره مگه من پولش رو دادم چرا یکی دیگه فشارش رو میخوره

پولشو دارم عزیزم خوبشم دارم بعدشم حسودی؟حسودی به چیتون دقیقا؟

داری انجام بده و هیچکسو زیر سوال نبر... همچین میگی متنفرم انگار از مال پدرشما برداشتن عمل کردن..هرکس هرجور دوست داره زندگی میکنه و زیبایی و زیبا شدن و تغییر تو ذات همه ی آدماس.. یکی دوست داره عمل کنه پولشو نداره،یکی داره خانوادش مخالفن، یکی انجام میده لذتشو میبره یکی مثل شما نچراله اینجوری کِیف میکنه..

نظرو نگرشمونو به زور نکنیم تو کله هم.

عزیزم میگن شاید شما خودت به نشنیدن زدی

شایدم شما فقط گوشت برای اون مدل حرفا بازه