2777
2789
عنوان

از بعضی از خانومای عملی متنفرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 6820 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم به شخصه هیچ عملی ندارم تو صورتم و واقعا هم نقصی نداشتم اگه داشتم عمل میکردم اما هیچوقتم فک نکردم که دیگران با عملشون باعث عادی شدن زیبایی من شدن چون هرکس هر جورکه دوس داره میتونه باشه نتیجه عمل افزایش اعتماد به نفسه، استارتر عزیز توهم اگر خودتو اینجوری نچرال قبول داری اصلابه نگاه و طرز فکر دیگران درباره خودت اهمیت نده

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
با احترام از تایپیکم برو بیرون عزیزم چون منظورم رو اصلا درست برداشت نکردی🙏🏻

ببین عزیزم من خودم خدادای قد بلند و پوست سفید عین برف و هیکل قشنگ و دماغ کوچیک دارم جوری ک واقعا واقعا واقعا جز خوشگل های شهرمونم و خیلی جاها ک حتی ب عمرم نرفته بودم هم خواستگار داشتم همینطور خدادادی الان موهام تا زانوهامه جوری ک دورو بریام ب شوخی بهم میگن راپونزل 

اینارو ک گفتم فقط و فقط بخاطر اینه که الان مثل این خانم نگی بهم منم جز این دسته ام هم ک اینطور  میگم 

در عمرم حتی ب یه نفرم نگفتم ابروهات رو کجا درست کردی 

کسایی رو میشناسم ب قول شما سر تا پا عمله از قیافه اش راضی نبوده عمل کرده خوشگل شده همیشه ام هرموقع دیدمشون جلو بقیه ازشون تعریف زیادی کردم ک انرژی مثبت بره طرفشون حالشون خوب باشه ن اینکه هرموقع ببینم بگم وای تو با عمل خوشگل شدی من نچرالم 

ک چی مثلا منم خدا بهم زیبایی داده مگه قیافه آدما دست خودشونه اگه خدا میدونست ک ب یه نفر زیبایی بده اینطور نگا بقیه میکنه و بقیه رو تحقیر میکنه ک از اول هیچی بهش نمی‌داد ...هرچند میدونه و دنیا محل امتحانِ 

اگه ام میبینی کسی افاده ای رفتار میکنه لابد نگا بدی دیده 

ک واکنش نشون داده 

من زیبام خدا بهم داده ممنون دارشم قد یه دنیا 

ولی دلیلی نداره بخوام بکوبم تو سر کسی ک من فلانم شمابهمان 

بنظرم کلا در افکاری ک در این مورد دارید تجدید نظر کنید🖐 

دقیقا😂طرف بینیش یه متره فکش خرابه لباش یه خط نازکه دندوناش افتضاحه بعد فاز نچرالی برداشته عملیارو م ...

دقیقا منم همینو میگم 

نمیفهمم چرا بعضیا اینقدر گارد دارن در مقابل فهمیدن 

باور کنید الان همه چی رو دور زیبایی و پول میچرخه 

یعنی اونی که زیبا نیست کلا باید از چرخه ی زندگی  و پیشرفت حذف بشه؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
رک بگم؟بینیتو عمل کنی چهره ت فوق العاده شیک میشه و تاابد عاشق خودتی و اعتماد بنفس خواهی داشت ازمن ب ...

😍

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
چه ربطی داره  چرا متوجه حرفتون نشدم؟!  میشه بیشتر توضیح بدید خانم زیبا

کلا استارتر یک جور عجیبی در برابر خانم‌های عمل کرده حب و بغض داره چون با عمل زیبا شدن و ایشون دیگه جزو‌معمولی ها شده که دایم داره کنایه میزنه یکجا میگه چرا قیافه میگیرن یکجا میگه به بچه و ژن ربطش میده 

کلا استارتر یک جور عجیبی در برابر خانم‌های عمل کرده حب و بغض داره چون با عمل زیبا شدن و ایشون دیگه ج ...

دقیقا 

حتی دیگه متوجه نیست که چی گفته از اول 

و یه جمله رو گرفته دستش که اره من منظورم این بود که قیافه نگیرن .

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
دیگه اینم قبول کنیم هر کی هم با عمل خوشگل بشه همه داد میزنن عمله

کجا داد میزنن 

چرا من ندیدم ؟! 

ولی به عینه خودم دیدم  هرکسی به هر شکلی زیبا شده همه حتی چهره قبلیشو فراموش میکنن 

چرا؟! 

چون اونم حق زیبا شدن داره 

حق داره ازش تعریف بشه 

کلا استارتر یک جور عجیبی در برابر خانم‌های عمل کرده حب و بغض داره چون با عمل زیبا شدن و ایشون دیگه ج ...

😂😂😂😂من چه انتظاری داشتم واقعا از زدن این تایپیک اره خیلی بغضی میشم وقتی یه خانوم که سرتا پاش عمله بک درصد خودشو دوس نداشته من تمام حرفم اینه که چرا خودشونو برتر حس میکنن والا که منظورم اونایی که عمل بینی کردن نیست 

همونطور که انقد درگیر کامنتای منی کاش همین کامنتی که ریپلی زدی رو هم درست میخوندی خط اولش گفتم که هر ...

عزیزم لازم نیست بخاطر حرفام فشاربخوری😂😍

دارم میگم به منو تو ربطی نداره طرف پونصدتاعمل کنه پولشو داشته عمل کرده

توام داری عمل کن نداری یااصن چهرتو دوست داری به مردم کاری نداشته باشو نظرتو براخودت نگه دار

حتی اگه تواینستام طرف از خودش عکس بزاره منوتوحق اینونداریم راجب چهرش نظربدیم گیریم اصن به طرف گفتی زشت یاعملی چی به دست میاری جز به قلب سیاه وخراب کردن اعتماد بنفس دیگران واقعابنظرت نیازه به کسی بگین عملی یا نچرال یایگی قبل عملت زشت بودی که عمل کردی ؟

بعدام من فقط بینیموعمل کردم😐

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین