2821
2789

وای چه جراتی دارین نمیترسین سرطان بگیرین؟

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم ربطی به سرطان نداره. مثلا اونی که پلاتین میذاره تو پاش سرطان میگیره سرطان جریانش چیز دگ ای

اخه من شنیدم وقتی پروتز سینه کردی باید مامو گرافی کنی هر سال، حتی همینجا هم یکی گفت. چون احتمال سرطان سینه گرفتن چند برابر میشه.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
اخه من شنیدم وقتی پروتز سینه کردی باید مامو گرافی کنی هر سال، حتی همینجا هم یکی گفت. چون احتمال سرطا ...

نه ربطی به سرطان نداره واسه اینکه بین یوقت پروتز پاره نشده باشه و مشکلی نداشته باشه

خوش به حالتون به خدا برای من سایز سینم 90هس با اینکه فقط 20سالمه خیلی می ترسم به خاطر این موضوع مردی ...

چرا فک میکنی مردا خوششون نمیاد برعکس مردا سایز بیشتر دوس دارن ازین نترس ک مردی ازت خوشش نیاد🙂

اگه لاغری چاق شو پروتز هزارتا عوارض داره زنداییم داشت انقدر برایش مشکل ایجاد کرد چندساله درش اورده

اره احتمالش هست شاید وزنم بره بالا یکم بهتر بشم

الان چند شده سایزش ؟

الان که زوده بخوام بگم سایزم چند شده، چون فرم و اندازه اولیه سینه بعد ۲ ماه از پروتز مشخص میشه، اصلیش هم ۶ ماه بعد.بعد جراحی فکر میکردم سایزم شده ۱۰۰، از بس بزرگ و بالا بود، الان بعد یک ماه حالت نرمالی گرفته ولی باز پایین میاد. رفته بودم مسافرت یکدونه سوتین خریدم، از اینا که داخلش سفت هست ولی اسفنجی نیست، نمیدونم بهش چی میگن، قالبش کوچیک بود، سایز ۹۰ خریدم، اینقدر خوشحال شدم 😂😂😂😂😂😂. با اینکه پرو نداشت، به فروشنده گفتم، گفت حالا تو پرو کن، چون نمیدونی چندی، بعد کفت به من اعتماد کن، ۸۵ شده 😂😂😂😂😂😂😂، با اینکه به چشم من نمیاد، ولی خب هنوز نمیتونم غیر گن سینه چیزی بپوشم، باید تا بعد تعطیلات نوروز و دیدار با دکتر، صبر کنم، ولی تحمل نداشتم 😂😂😂😂😂😂

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
الان که زوده بخوام بگم سایزم چند شده، چون فرم و اندازه اولیه سینه بعد ۲ ماه از پروتز مشخص میشه، اصلی ...

😂😂😂🙌🏻 

خیرشو ببینی ...

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اخه من شنیدم وقتی پروتز سینه کردی باید مامو گرافی کنی هر سال، حتی همینجا هم یکی گفت. چون احتمال سرطا ...

ماموگرافی هرساله برای هر خانمی واجب و ضروری هست که خیلیا پشت گوش میاندازن، ماها که پروتز میزاریم، دیگه ماموگرافی رو پشت گوش نمیاندازیم، خوبه این کار! برای ماها علاوه بر بررسی سینه، بررسی کیفیت و شکل پروتز هم هست که هرجفتشون لازم و ضروری هست!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
😂😂😂🙌🏻  خیرشو ببینی ...

مرسی مرسی!

خوشحال شدم 😍😍😍😍😍😍

🤣😢🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣