2821
2789
عنوان

موهای کم پشت

158 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها؛ کسی هست با درمان طبیعی موهاشو پرپشت کرده باشه؟ موهام خیلی کم شده؛ بهمین خاطر چند ساله موهامو هایلایت میکنم که پرتر نشون بده.دیروز عصری رفتیم مراسم عید غدیر خونه پدرشوهرم؛ مادرشوهرم تو جمع گفت بچه های من همه موهاشون پره از اینا که کف سرشون پیداست نیستیم. حس کردم با منه خیلی دلم شکست دیشب تا صبح از غصه نخوابیدم. کارم شده گریه. تا پارسال اسفندماه هرروز قرص بیوتین و زینک ویتامی E میخوردم کمی بهتر شده بود ولی آزمایش و سونو چک آپ دادم کبدم داره گرید ۲میشه دکتر که رفتم گفت عوارض اون قرصهاست. مصرف قرصهارو کمتر کن. حالا دوباره موهام بیشتر از قبل میریزه تغذیه م هم خوبه سبزیجات تازه معمولا تو وعده هام هست. تو روخدا بیاین کمک کنید

اینجاکسی با روش طبیعی موهاشو درمان کرده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمنم بشدت مبریزه دکتر بیوتین بپاتین تزریقی داده نزنه کبدم چرب شه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

فقط نباید مراقب سبزیجات تغذیه ات باشی

پروتئین هم خیلی مهمه

ولی اگه زیاد کف سرت معلومه چاره ات اسپری هست

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
فقط نباید مراقب سبزیجات تغذیه ات باشی پروتئین هم خیلی مهمه ولی اگه زیاد کف سرت معلومه چاره ات اسپری ...

اسپری چی؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

مو داشتم اندازه روپانزول گیسو کمندی بودم برای خودم از وقتی ازدواج کردم انقدر ریزش مو پیدا کردم که هیچی نمونده از موهام 😞

هرکاریممیکنم قطع نمیشه الانم که باردارم دوبرار میریزه همیشه در حال جمع کردن موام

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با عرض پوزش اما دلیل ریزش موی شما،مربوط به درگیری ذهنی و مشغله فکری بالای شماست،

ببخشید کسایی که اینطورن

درمانش چیه ؟

چون منم فکر میکنم همین مشکلم

به هرکی خوبی کردم بعدش کاری کرد پشیمون شم :(

وزنت بالاس؟ اگ هست کم کن پیاده روی کن سبزیجات و پروتئین بخور پی ار پی عالیه ویتامین مصرف کن ویتامین دی ای آیا تنبلی تخمدان یا مشکلی تیرویید داری؟ چه دارویی مصرف میکنی؟

Maybe in another life🙃

مو داشتم اندازه روپانزول گیسو کمندی بودم برای خودم از وقتی ازدواج کردم انقدر ریزش مو پیدا کردم که ه ...

عزیزم من ریزش مو داشتم، شامپو استم سل گرفتم رنگ ظرفش مشکی قرمزه، ضدریزش و تقویت مو، زیادم گرون نیست 400خورده ای، کپسول زینک پلاس و فروفورت میخورم قرص بیوتین میخورم موهام بهتر شد شامپوهای دیگه مواد مضر دارن کچل میکنن