2821
2789
مرسی مرسی! خوشحال شدم 😍😍😍😍😍😍 🤣😢🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ازدواج کردی ؟؟؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

ازدواج کردی ؟؟؟

بله ۷ ساله!

ولی بچه ندارم، شیر هم ندادم، تعطیل کردیم اینا رو، برای همین برای خوشحالی خودم اینکار رو کردم و خلاص!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله ۷ ساله! ولی بچه ندارم، شیر هم ندادم، تعطیل کردیم اینا رو، برای همین برای خوشحالی خودم اینکار رو ...

چه خوب ... انشالله همیشه شاد و خوشحال باشی 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

آخ آخ گفتی!من سالها دیگه سوتین نمیخریدم، با همون اسفنجایی قدیم سر میکردم، اصلا دنبال همچین لباسی نبو ...

سلام عزیزم خوبی

من سینم کیست داشت 

بعد دلم میخاد پروتزکنم میترسم سرطان بگیرم😂بعد نفهمم

چون  چک کردن سخت میشه نظرشماچیه دکترتون چیزی نگفته دراین باره

سلام عزیزم خوبیمن سینم کیست داشت بعد دلم میخاد پروتزکنم میترسم سرطان بگیرم😂بعد نفهممچون چک کردن سخ ...

سلام فداتون شم

خدا نکنه دختر!

والا کیست رو همه دارن، نمیدونم بابت چیه، غذای تراریخته هست بابت روغنِ، بخدا آدم میمونه.

منم سینه راستم چندتا کیست ریز داره، درحالیکه اصلا سینه نداشتم. ولی با توجه به آزمایش ماموگرافی، دکتر جراح تصمیم میگیره میتونین پروتز بزارین یا نه. درخصوص ماموگرافی بعد پروتز هم، مال من الان یکسال شده، خودم بهد تعطیلات تصمیم دارم برم انجام بدم، ببینم چجوریه. البته دکتر جراح گفت اشکالی ایجاد نمیکنه. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.