2821
2789

من رشت انجام دادم ۷۵ تومن. تازه یک ماه و یکروز شده

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به شدت راضی هستم. کاری بود که سالها پیش باید انجام میدادم، ولی هی خودم رو با حرفهای مزخرف « نچرال طبیعی، جهان سومی نباش و ….» گول میزدم. هرچی حالت رو خوب میکنه انجام بده، فقط حال خوب مهمه!

فعلا که تا پایان تعطیلات نوروز که میرم دیدار دکتر باید گن سینه رو بپوشم. الان حال خوبی دارم، واقعا ۲ تا ۳ سایز به سایزم اضافه شده. ( این بستگی به قدرت کشسانی پوست هرکس داره، بعضی‌ها پوستشون کشسانی کمتری داره). بابت این جراحی خساست نکردم، البته قیمت ۱۱۰ میلیون هم از یه دکتر دیگه داشتم. رفتم پیش دکتر فوق تخصص جراحی پلاستیک، معروف و کار بلد. الان زخمای زیر سینه ام رفته، فقط یه خط صورتی مونده که حالا حالاها باید پماد ترمیم کننده بزنم. میگم که، ۴ بهمن جراحی کردم

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
خیلی دوست دارم انجام بدم از شر ابن اسفنجیا خلاص بشم

آخ آخ گفتی!

من سالها دیگه سوتین نمیخریدم، با همون اسفنجایی قدیم سر میکردم، اصلا دنبال همچین لباسی نبودم، بعد جراحی، بعد حدود ۱۰ روز، نشستم اسفنجیا رو با قیچی ریز ریز کردم و حال کردم.

انجام بده خواهر، انجام بده کلک کار رو بکن، بعدا خیلی گرونتر میشه!

به شدت راضی هستم. کاری بود که سالها پیش باید انجام میدادم، ولی هی خودم رو با حرفهای مزخرف « نچرال طب ...

واااای خوش بحالت😍

چند سالته من الان نوزده سالمه میشه انجام بدم

نگفتید تا چند سال میمونه؟

آخ آخ گفتی! من سالها دیگه سوتین نمیخریدم، با همون اسفنجایی قدیم سر میکردم، اصلا دنبال همچین لباسی ن ...

چ حس خوبی همیشه ک با شوهرم میریم خرید وایمیسه دم مغازه لباس زیر میگه برو هرچی میخوای بخر از اونجایی ک خیلی کوچیکه سایزم الکی میرم ی دوری میخورم خودمو نندازم یسال پنج تا صوتین اسفنجی گرفتم دیگه میترسم برم بگیرم کم و زیاد نشون بده🤣

پروتزهای جدید، مادام‌العمر هستن، هیچجوره خراب نمیشن. سیلیکونی هستن، حتی اگه به فرض پاره هم بشن، مواد داخلش پخش بشو نیست، داخلش مایع نیست. محال ممکنه خراب بشن، یا پاره بشن، ولی خب از اون جهت که جسم خارجی در بدن هستن، هرسال ماموگرافی سینه رو بیش از پیش برامون واجب و لازم میکنه!

واااای خوش بحالت😍 چند سالته من الان نوزده سالمه میشه انجام بدم نگفتید تا چند سال میمونه؟

من ۳۸ سالمه. نه بچه دارم نه شیر دادم، اگر بخوام میتونم شیر بدم و مشکلی از این بابت پروتز ایجاد نمیکنه.فکر میکنم تو سن شما هم بشه انجام داد.

یه ماموگرافی و سونوگرافی و آزمایش إلاستیسیته پوست باید انجام بدید، جواباش رو ببرید برای دکتر جراح پلاستیک، اونجا قد و وزن و سایزتون رو میگیرن، اندازه مناسب پروتز رو بهتون میگن.

همونطور که گفتم، کشسانی پوست افراد باهم فری داره، اگه قدرت کشسانی پوستتون خوب باشه، پروتز بزرگ‌تری بهتون پیشنهاد میدن.