2821
2789
من ۳۸ سالمه. نه بچه دارم نه شیر دادم، اگر بخوام میتونم شیر بدم و مشکلی از این بابت پروتز ایجاد نمیکن ...

کاش بزارم یکم سنم بالا تر بره چاق تر بشم فک کنم سایز بزرگتر میزارن

پیش کدوم دکتر عزیزم کدوم بیمارستان

من پیش دکتر علیرضا فدائی نائینی، رشت، گلسار، و در کلینیک پاستور در همون رشت، گلسار جراحی کردم!

بی دغدغه، بی دردسر، بی درد واقعا! اصلا جراحی سختی هم نیست.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من پیش دکتر علیرضا فدائی نائینی، رشت، گلسار، و در کلینیک پاستور در همون رشت، گلسار جراحی ک ...

منم رشتم عزیزم

سایز سینتون چند بود مال من ۷۵ هست همه میگن خوبه بنظرتون عمل میکنه این سایز و 

کلینیک پاستور دقیقا میشه کجا نزدیک بیمارستان گیل یا پارس

و اینکه لیپوماتیک هم میکنه؟؟؟ من دودلم میگم تهران برم انجان بدم دکتراش بهتر از رشتن 

منم رشتم عزیزم سایز سینتون چند بود مال من ۷۵ هست همه میگن خوبه بنظرتون عمل میکنه این سایز و  ...

دکتر فدایی تو رشت خیلی معروفن. اسمشون رو تو اینستاگرام بزنید، کارهاشون رو ببینید. همه جور کار زیبایی انجام میدن، ابدو، اینو، بلفا، بینی  و مابقی کارهای زیبایی رو.

سایز سینه شما خوب که هست ولی خب، باید به اندامتون هم بیاد. بعضی ها اندام درشتی دارن، ولی سینه با سایز ۷۵ برای اندامشون کوچیکه، یا شل و آویزونِ. اصلا هرچی حالتون رو خوب میکنه انجام بدین، حتی اگه سایز خیلی بزرگ خوشحالتون میکنه.

دکتر بسیار خوش اخلاقی هستن و با حوصله!

من که با اینا که برام درست کردن، حال خوبی دارم 😂😂😂😂😂😂😂، فقط منتظر تابستونم 😂😂😂😂😂😂😂

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
منم رشتم عزیزم سایز سینتون چند بود مال من ۷۵ هست همه میگن خوبه بنظرتون عمل میکنه این سایز و  ...

سایز من ۷۰ بود، اونم به سختی به ۷۰ میرسید، خودم چهارشونه هستم و این سایز برای اندامم خیلی کوچیک و بد فرم بود. 

کلینیک پاستور سر پیچ سعدی هست، مرکز جراحی‌های محدود پاستور. مطب دکتر هم همونطرفاست، در ساختمان دانا.

سایز من ۷۰ بود، اونم به سختی به ۷۰ میرسید، خودم چهارشونه هستم و این سایز برای اندامم خیلی کوچیک و بد ...

اهان ساختمون دانا هستن دکتر قنبرپور هم هممون ساختمونه 

دکتر فدائی که کانادا تخصص دارن هست یادم اومد😍😍😍

سایز من ۷۰ بود، اونم به سختی به ۷۰ میرسید، خودم چهارشونه هستم و این سایز برای اندامم خیلی کوچیک و بد ...

الان چند شده سایزش ؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

چ حس خوبی همیشه ک با شوهرم میریم خرید وایمیسه دم مغازه لباس زیر میگه برو هرچی میخوای بخر از اونجایی ...

خوش به حالتون به خدا برای من سایز سینم 90هس با اینکه فقط 20سالمه خیلی می ترسم به خاطر این موضوع مردی ازمن خوشش نیاد حتی یه تاپیکم‌ براش زدم چرا قدر خودتونو نمی دونین من دوس داشتم اصلا سینه نداشتم

بنظرت بعد ازدواج سایز سینه یک شماره میره بالاتر یا تغییر نمیکنه

خیلی نه 

واسه یه عده تغییر میکنه واسه یه عده نه

من حس میکنم کسایی که تنبلی تخمدان دارن سینشون کوچیک.منم تنبلی تخمدان دارن