2777
2789
عنوان

ای خدا خاله م خیلی سمه‌...

319 بازدید | 25 پست

زن عموی شوهرم بود و بعد کلی خیانت و آبرو ریزی بعد چهارده سال جدا شد...شوهرش آدم خوبی.حتی باوجود اینکه میدونستم خیانت می‌کنه هیچی نمی گفت بخاطر دخترش.ولی دیگه زندگی زندگی نشد.

حالا جداشده.و بامن درارتباطه خالم...زندگیش به خودش مربوطه..ولی هرجا میشینه میخاد بگه کارخوبی کردم طلاق گرفتم..و توام آخرش مث من میشی...توفقط تظاهر به خوشبختی می‌کنی..

آخرش مشت مشت قرص اعصاب میخوری..

چیکارش کنم..

مامانم ایقدرجوش میده این زن..

یعنی ابرونذاشته برام.ذهنیت همه رو راجب منو شوهرم خراب کرده..حتی پدرم میگه تو راجب زندگیت دروغ میگی راستشو نمیگی...

بااینکه می‌دونن شوهرم ادم‌خوبیه.منم دوسش دارم..ادامه داره

ما ترکها ضرب المثل داریم 

هر گازانان بیر چمچه 

یعنی از هر فامیل یه دونه کافیه 

دختر به دختر که بشه دردسر خودشو داره 

بنظرم اصلا باهاش رفت و امد نکن فقط با مادرت گرم باشه کافیه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر ارتباط بگیر چون ارتباط با خاله سمی سفارش بزرگان هست ،،اخرش شهید میشی در این راه و ثواب داره🤐🤐

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

این اخریا فهمیده بود دخترم مریضه..من خودم به مامانم نگفتم چون اخلاق مامانم می‌دونم دخترامو خیلی دوست داره غصه میخوره.بهش نگفتم..ولی اون زنگ زده خبر داده..دخترم فقط سرماخوردگی داشت...

بهش گفتم چرا گفتی به مامانم..راهم دوره کنارم نیست غصه دخترم میخوره مامانم مدلشه کلا..میگه کی به تو اهمیت میده😐ادعوانکردم فقط گله کردم..و داشته پیام داده آبجی کوچیکه من باهاش دعوا گرفته.چرا گفتی به ابجیت ک به مامانت گفتم بچش مریض...باز اون پیام من داده اقاتش تلخ بود..خیلی زبون نفهم خیلی

فقط میخوام بدونم چراااااا با خاله ات قطع ارتباط نمیکنی؟؟؟؟!!

چه سوالیه ؟! مجبوررررررره مجبوررررررر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

قطع ارتباط کن 

خودت میدونی ولی اخرش این چرت و پرتا ملکه ذهن میشه اون وقته که پشیمون میشی خدای نکرده

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
آخه خودش دایم پیام میده.درددل می‌کنه..از خواننده شوهرم می‌پرسه..اصن یه مدرسه مجبورت می‌کنه حرف بزنی

پیام بده به جهنم درد دل کنه به درک

اینجور افراد سمی آخرش زندگی آدمو به باد میدن

درد دلای خاله ت واست مهم تره یا زندگی شخصیت؟ بیخیال بابا بچه ای مگه؟!

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

ما ترکها ضرب المثل داریم  هر گازانان بیر چمچه  یعنی از هر فامیل یه دونه کافیه  دخت ...

بخدا خونم اومده بوده بعد طلاقش..شوهرم اصلا بی حرمتیش نکرده..دوروزی خونم بود آخرش رفته گفته این بیچاره س..اله بله..شوهرش آدم نیست..ایقدرگفته بود..ابرو نداشته بود برام.

آخه خودش دایم پیام میده.درددل می‌کنه..از خواننده شوهرم می‌پرسه..اصن یه مدرسه مجبورت می‌کنه حرف بزنی

یعنی تفنگ میزاره رو پبشونی و می‌گه پشت تلفن همه چیو بگو ؟!! یا تلفن رو برنداری میاد پست در و قبل و قال میکنه ؟! نون شبت رو قطع می‌کنه ؟! ب خدا لطف می‌کنی این کار کنی و بگی برو گمشو و یک عمر راحت بشی 

پیام بده به جهنم درد دل کنه به درک اینجور افراد سمی آخرش زندگی آدمو به باد میدن درد دلای خاله ت وا ...

من ک با دو خط خوندن حرصم گرفت ولی خود استاتر می‌گه خب چکار کنم خودش زنگ میزنه

مامانمو‌پرمیکنه..اونو پرمیکنه.

بگو داره تو زندگیم موش میدووونه بهم گفته دارم بخت حسودی میکنم یه کاری میکنم تو هم مثل من بشی