2777
2789
عنوان

ای خدا خاله م خیلی سمه‌...

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 25 پست
من ک با دو خط خوندن حرصم گرفت ولی خود استاتر می‌گه خب چکار کنم خودش زنگ میزنه

اعصابمو بهم ریخت با این حجم از خونسردیش 

من به جاش عصبانی شدم 

خیلی ریلکسه خدایی

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خونم اومده بوده بعد طلاقش..شوهرم اصلا بی حرمتیش نکرده..دوروزی خونم بود آخرش رفته گفته این بیچار ...

فقط رابطتو تموم کن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه .می‌دونی.مامانم مشکلمع...خیلی تحت تاثیرخوانوادشه....کلا خیلی پراز حرف و حدیثن

خب پس هر کاری کنی تهش این تویی ک اذیتی ،ب قول خودت اهل حرفن پس با جواب دادن و همراهی هم بازم همینه ،،خب پس خیال همه رو راحت کن بزار کنار بزار تا یک ماه حرف بزنن و تمام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بگو داره تو زندگیم موش میدووونه بهم گفته دارم بخت حسودی میکنم یه کاری میکنم تو هم مثل من بشی 

فک کن..شوهرم ک محبت می‌کنه.. و اتفاقات خوب زندگی میبینه..میگه آره برامنم همین بود همه فکرمیکردن خوشبختم ولی آخرش طلاق شد..باورنکنید اینچیزارو..

فک کن..شوهرم ک محبت می‌کنه.. و اتفاقات خوب زندگی میبینه..میگه آره برامنم همین بود همه فکرمیکردن خوشب ...

ببین این میخاد تو رو هم مثل خودش کنه و داره موفق میشه چون اصلا مدیریت نداری و همه اش نگران حذف این و اونی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب پس هر کاری کنی تهش این تویی ک اذیتی ،ب قول خودت اهل حرفن پس با جواب دادن و  همراهی هم بازم همینه ، ...

خیلی حس بدیه.وقتی میرم تو فامیل قشنگ میفهمم راجبم حرف زدن..همه برام تاسف میخورن..ک‌وای اینم بدبخته..بیچاره س..هیشکی نمیگه توانم ک‌طلاق گرفتن دختره خیانت کرده بوده..شوهربیچارش ایقدرساده بوده ک‌خونه ای ک بنام خودش بود رو زد به نام خالم.بعدم‌همه رو گرفت و شوهرشو‌بیرون کرد..حالمیگن مرتیکه انداخته رفته😐

در این حد میشه یک‌نفرپلید باشه؟

متاسفانه بله بله

خیلی حس بدیه.وقتی میرم تو فامیل قشنگ میفهمم راجبم حرف زدن..همه برام تاسف میخورن..ک‌وای اینم بدبخته.. ...

عزیزم الآنم ک هنوز در ارتباطی پشتت حرف میزنن و ملی هم فکر بد پس چرا فکر. مردم رو می‌کنی بزارش کنار ،مردم همونن