2777
2789
عنوان

امشب به شوهرم گفتم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9451 بازدید | 174 پست
خودمون تهرانیم البته زمانی که تهران فقط چهارتا دروازه بوده اجدادم اینجا بودن یعنی مهاجر نیستیم. ...

حالا اتفاقا شما صحبت خوبی کردید خوب و بد بودن آدم ها ربطی به شهر و نژاد و قومیت نداره ،ولی خب تهرانی اصیل یا غیر اصیل به قول خودتون مهاجر هم خوب و بد داره! همه خوب نیستن یا همه صرفا بد نیستن من تهرانی دیدم که خیلی مودب با شخصیت دوس داشتنی بود و محترم خیلی هم باهم دوست بودیم دقیقا تهرانی میشناختم که ببخشید واقعا معذرت می‌خوام اینو میگم دله بی بند بار و سو استفاده گر بود ! ولی آدم های شبیه دومی هیچوقت باعث نشد من حسم نسبت به مردم تهران بد بشه کلا هرکی که تو تهران هست رو میگم! همیشه اول خوبی شون رو میبینم آدم هایی شبیه اولی تو نظرم میاد! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂 من یه بار به شوهرم گفتم احسان علیخانی چه جیگریه ۳ روز باهام قهر بود

🤕🥴😂اینا چشونه بابا

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

درصورتی که عاشق باشن آره.شوهر من همون سالهای اول ازدواج هم که دوسم داشت تا حرف این مدلی می زدم از لج ...

عا هرکی یه عادتی داره دیگه بابای منم اینجوریه مامانم بگه فلانی چقد کار میکنه یجوری ناراحتش میکنه انگار دشمن خونیه

عا هرکی یه عادتی داره دیگه بابای منم اینجوریه مامانم بگه فلانی چقد کار میکنه یجوری ناراحتش میکنه انگ ...

دقیقا شوهر من هم همینه.از لجش پوستتو می کنه

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
دقیقا شوهر من هم همینه.از لجش پوستتو می کنه

همون بهتر جدا شی خواهر ، مامان من اگه راهی داشت جدا میشد اما از آبرو میترسه